Goede service!

Goede service!

Super service, erg blij met m�n Softclox!

Super service en goede communicatie. Ben erg blij met mijn Softclox. Lopen heerlijk, mooie kleur! Bedankt team voor de extra service en mogelijkheden!

Schoenen zitten uitstekend

Schoenen zitten uitstekend. Informatieverschaffing was helder. Schoendoos netjes verpakt voor verzending met beperkt extra verpakkingsmateriaal.

Alles goed

Alles goed: snel besteld en snel geleverd tegen een goede prijs.

Keurig ingepakt heb ik de schoenen�

Keurig ingepakt heb ik de schoenen ontvangen.

Alles prima geregeld!

Alles prima geregeld!

Nette en snelle bezorging

Nette en snelle bezorging

Nette bezorging kan sneller maar rare�

Nette bezorging kan sneller maar rare tijden.

Levering prima, jammer voor de retourkosten

Levering prima, snel en netjes verpakt. Schoenen zijn als verwacht. Ik zou normaal niet bestellen bij een winkel waar ik de retourkosten zelf moet betalen, maar wist bijna zeker dat deze passen. Door de retourkosten helaas 4 ipv 5 sterren.

Alles lekker vlot en correct geleverd!

Alles lekker vlot en correct geleverd!

zoals verwacht

zoals verwacht, prachtige schoenen, zonder problemen geleverd

Top geregeld bedankt.

Top geregeld bedankt.

Netjes en snel verzonden.

Netjes en snel verzonden.

Gewoon alles prima en vlot.

Gewoon alles prima en vlot.

Efficient Correct Transparant

Efficient Correct Transparant

Fijne schoenenwinkel

Snelle verzending en goede klantenservice

Prima geregeld.

Prima geregeld en prima spul.

Goed en netjes geregeld.

Goed en netjes geregeld.

Mooie schoenen en prima follow-up service

Mooie schoenen en prima service met snel een hernieuwde levering nadat PostNL mijn schoenen in de papierbak had gestopt die kort daarna geleegd is.

Zorgvuldig verpakt en een snelle�

Zorgvuldig verpakt en een snelle levering. Ook aan de telefoon werd ik prettig en persoonlijk geholpen toen ik nog een vraag had.

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen. Ook na telefonisch contact. Heel blij dat ik de schoenen van Alba Tecci nog kon kopen. Hartelijk bedankt voor de goede service. Mevr A Elsinga.

Snel te woord gestaan en geleverd

Snel te woord gestaan met een vraag en snelle levering. Bedankt

1e keer ??

Bestelling en levering zijn vlekkeloos verlopen.

17 april besteld

17 april besteld. Niets gehad maar wel om een beoordeling vragen

Had gebeld of de schoenen daadwerkelijk�

Had gebeld of de schoenen daadwerkelijk nog op Internet aanwezig waren en ja kon de schoenen rechtstreeks via bank betaling bestellen. Dag later al in huis! Super blij met de mooie Paul Green sneakers! Dank!!!

Langestraat 98

1811 JK Alkmaar

06 538 864 56

Over Waardijk Schoenen BV

Waardijk Schoenen is een Schoenenwinkel met een rijk historie van meer dan 175 jaar! Wij bezorgen u graag het Waardijk-gevoel, zowel in onze winkels als in de webshop. Onze medewerkers hebben allemaal dezelfde passie, en dat is: de juiste schoen zoeken voor elke klant. In de winkel betekent dat dat we op basis van jouw wensen en jouw antwoorden op onze vragen op zoek gaan naar de ultieme schoen. Al moeten we tien keer heen en weer naar boven lopen met twintig verschillende dozen. Wij stoppen pas als jij tevreden bent. En dat doen we ook in de webwinkel. Kom gerust met alle vragen die je hebt. Wij doen ons best je zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw aankoop. Damesschoenen Voor iedere dame heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie damesschoenen, laarzen, sneakers, pumps en vele andere schoenen voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Westland, Josef Seibel, Lilian, Peter Kaiser, Hogl, Loints of Holland, Paul Green, Dubarry, Sendra Boots, Panama Jack, Waldlaufer en Durea. De kracht van Waardijk schoenen is dat er een grote keuze is uit alle merken in uw maat, en ook in de diversiteit aan wijdtes blinkt Waardijk uit. De meest gebruikte breedtematen zijn: F, G en H, maar Waardijk presenteert daarnaast, de maten E (extra smal), K (extra breed) en tevens M (zeer breed). Toch is ons bedrijf geen grote keten, maar richt het zich op kleinschaligheid, service en kwaliteit. Herenschoenen Ook voor de trendy, hippe en stoere man heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie herenschoenen, laarzen, sneakers, pantoffels , zakelijke schoenen en vele andere voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Waardijk, Josef Seibel, Greve, Floris Van Bommel, Van Lier, Timberland, Mephisto, Chiappini.