Goede en snelle reactie en service.

Goede en snelle reactie en service.

Uitstekende snelle service

Uitstekende snelle service. Nergens goedkoper Floris van Bommel

snelle levering en de schoenen bevallen�

snelle levering en de schoenen bevallen uitstekend!

De ruime keuze aan mephisto slippers�

De ruime keuze aan mephisto slippers voor dames heeft mij er toe besluiten ze bij jullie te bestellen. Er was nog enige onduidelijkheid via de website of mijn maat echt op voorraad was, maar een telefoontje bracht uitkomst en het werd zelfs gelijk apart gezet. Geweldige service via de telefoon. Ik kom zeker bij jullie terug in de toekomst.

Prima service. Verzending mag sneller.

Super snel verzonden.

Super snel verzonden. En prima service.

Goede service snelle levering.Zeer�

Goede service snelle levering.Zeer tevreden.

Goede service ,luisteren naar klant

Goede service ,luisteren naar klant

Snelle service, goede communicatie.

Mooie schoenen en snelle levering

Mooie schoenen en snelle levering , perfect !

Je besteld schoenen die naar zeggen�

Je besteld schoenen die naar zeggen iets mankeren? En dan krijg je een nee op orkest dat ze niet meer geleverd kunnen worden. Raar verhaal. Je controleert naar mij de de levering als die in je winkel aan komt en gaat dan verkopen en de niet goede spullen meteen retour sturen. Naar mijn idee staan er producten op de site die niet op voorraad zijn. Staat lekker gezellig.

Fantastisch serves hebben mijn schoenen�

Fantastisch serves hebben mijn schoenen twee maal opgestuurd , door een fout van mij top.

Mooie website

Mooie website, veel keus, snel geleverd

Bijzonder goede wbwinkel

Ik gebruik zelden webwinkels voor mijn aankopen , omdat het kunnen passen in fysieke winkels toch belangrijk vindt .Het was een gokje om toch iets te bestellen nadat ik hierover van te voren tel kontakt met de zaak had, wat bijzonder vriendelijk en goed is geweest .Post NL was enigszins vertraagd .. dat risico is er nu eenmaal .Helaas bleek de maat toch niet goed te passen. Mijn retourzending werd direct per Email bevestigd met de kredietfactuur en dus krijgt Waardijk Schoenen , winkel EN Website van mij ***** !

bestelling prima afgehandeld.

bestelling prima afgehandeld.

De eerste levering ging niet snel

De eerste levering ging niet snel, omdat mijn schoenen besteld moesten worden, maar ik werd van alles goed op de hoogte gehouden. Er moest ook nog geruild worden voor een andere maat en dat ging echt super soepel en snel!

Fijne winkel voor bijzondere schoenen�

Fijne winkel voor bijzondere schoenen voor een schappelijke prijs ook de webshop site werkt heel fijn en de levering is keurig en snel.

Zijn duidelijk over de levering

Zijn duidelijk over de levering, precies op tijd. Product ziet er gelijk uit alsof de foto op internet

Snelle levering van uitstekende�

Snelle levering van uitstekende kwaliteit

Gebruiksvriendelijke website

Gebruiksvriendelijke website, vlotte levering

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit, netjes verpakt en snel bezorgd!

Super service????

Super service???? klantvriendelijk en snel

De levering komt niet op afgesproken�

De levering komt niet op afgesproken tijd. Dus let op ze hebben van mij 5 werkdagen de tijd gehad om te leveren en dan nog lukt het niet.Dus geen kado voor vaderdag. Balen.

Prima, snelle juiste levering

Snelle goede aflevering

Snelle goede aflevering

Langestraat 98

1811 JK Alkmaar

06 538 864 56

Over Waardijk Schoenen BV

Waardijk Schoenen is een Schoenenwinkel met een rijk historie van meer dan 175 jaar! Wij bezorgen u graag het Waardijk-gevoel, zowel in onze winkels als in de webshop. Onze medewerkers hebben allemaal dezelfde passie, en dat is: de juiste schoen zoeken voor elke klant. In de winkel betekent dat dat we op basis van jouw wensen en jouw antwoorden op onze vragen op zoek gaan naar de ultieme schoen. Al moeten we tien keer heen en weer naar boven lopen met twintig verschillende dozen. Wij stoppen pas als jij tevreden bent. En dat doen we ook in de webwinkel. Kom gerust met alle vragen die je hebt. Wij doen ons best je zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw aankoop. Damesschoenen Voor iedere dame heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie damesschoenen, laarzen, sneakers, pumps en vele andere schoenen voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Westland, Josef Seibel, Lilian, Peter Kaiser, Hogl, Loints of Holland, Paul Green, Dubarry, Sendra Boots, Panama Jack, Waldlaufer en Durea. De kracht van Waardijk schoenen is dat er een grote keuze is uit alle merken in uw maat, en ook in de diversiteit aan wijdtes blinkt Waardijk uit. De meest gebruikte breedtematen zijn: F, G en H, maar Waardijk presenteert daarnaast, de maten E (extra smal), K (extra breed) en tevens M (zeer breed). Toch is ons bedrijf geen grote keten, maar richt het zich op kleinschaligheid, service en kwaliteit. Herenschoenen Ook voor de trendy, hippe en stoere man heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie herenschoenen, laarzen, sneakers, pantoffels , zakelijke schoenen en vele andere voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Waardijk, Josef Seibel, Greve, Floris Van Bommel, Van Lier, Timberland, Mephisto, Chiappini.