Laden reviews...
123 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de recensies blijkt veel tevredenheid over snelle levering en vriendelijke service. Klanten waarderen het ruime aanbod en de duidelijke communicatie bij vragen of retouren. De algemene ervaring wordt als positief omschreven, met nadruk op goede verpakking en betrouwbare levering.
Erg snel ontvangen!
4 May 2018
Mevrouw Admiraal
Uitstekende service en snelle levering!
3 May 2018
Anja Gerritsen
Eenvoudig bestellen en spullen netjes en snel in huis. Nette bevestigingsmail ontvangen
2 May 2018
Raymond
snelle service
30 April 2018
E.c Kerkhoven
Super product, super snelle service, super betrouwbaar, kortom helemaal top!
29 April 2018
C. Bernaards
Lekker snel en goedkoop
28 April 2018
marcel de kruif
Snelle afhandeling. Goed geleverd. Goede service. Duidelijke informatie waar je terecht kunt met vragen.
26 April 2018
Doedtie Rabeling
Erg blij met de snelle levering en verder ook een webshop met veel keuze.
23 April 2018
Henk
Prima, snelle levering
22 April 2018
N Poirot
zeer snelle levering en prima artikelen
21 April 2018
wim lieberwerth
E�n dag na mijn bestelling had ik mijn schoenen al aan!
21 April 2018
Mieke
Goede sortering! En snelle service / afhandeling
15 April 2018
C. Frederiks
Mooie en degelijke schoenen en pantoffels - wij komen terug! Snel opgestuurd, dank
12 April 2018
Aim�e
Perfecte snelle levering
11 April 2018
Marijke Janssen
gewoon mijn schoenen snel gekregen: alles was okay.
9 April 2018
a.j. van zeijl
Korte leveringstijd en prima prijs/kwaliteit verhouding
9 April 2018
Inge
Prima tevreden over de Spaans schoenen. Prettige afhandeling en Goed verpakt afgeleverd
Marianne
Vlotte levering van mooie schoenen.
K.A. Harmsen
Snelle verzending in deugdelijke verpakking, mooie prijzen voor goede schoenen.
Elke
Prima levering, wel 2 RvB na aangekondigd moment
Gerard Hensels
Klantvriendelijke kwaliteit....en lekker snel!
5 April 2018
Ton Grift
Top snelle levering mooie nette schoenen. Mooie prijzen Top assortiment
4 April 2018
Mailo041008
Goede service en snelle levering
3 April 2018
Denise De Graaf
Prima bedrijf, snelle levering.
2 April 2018
Anne van de Gruiter
ik vind het een nadeel dat ik niet bij ontvangst van het pakje kan betalen. Niet alle mensen zijn zo gedreven om te betalen via pc. Voor de rest alles piek fijn in orde.
1 April 2018
anne jans
Waardijk Schoenen is een Schoenenwinkel met een rijk historie van meer dan 175 jaar! Wij bezorgen u graag het Waardijk-gevoel, zowel in onze winkels als in de webshop. Onze medewerkers hebben allemaal dezelfde passie, en dat is: de juiste schoen zoeken voor elke klant. In de winkel betekent dat dat we op basis van jouw wensen en jouw antwoorden op onze vragen op zoek gaan naar de ultieme schoen. Al moeten we tien keer heen en weer naar boven lopen met twintig verschillende dozen. Wij stoppen pas als jij tevreden bent. En dat doen we ook in de webwinkel. Kom gerust met alle vragen die je hebt. Wij doen ons best je zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw aankoop.
Damesschoenen
Voor iedere dame heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie damesschoenen, laarzen, sneakers, pumps en vele andere schoenen voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Westland, Josef Seibel, Lilian, Peter Kaiser, Hogl, Loints of Holland, Paul Green, Dubarry, Sendra Boots, Panama Jack, Waldlaufer en Durea.
De kracht van Waardijk schoenen is dat er een grote keuze is uit alle merken in uw maat, en ook in de diversiteit aan wijdtes blinkt Waardijk uit. De meest gebruikte breedtematen zijn: F, G en H, maar Waardijk presenteert daarnaast, de maten E (extra smal), K (extra breed) en tevens M (zeer breed). Toch is ons bedrijf geen grote keten, maar richt het zich op kleinschaligheid, service en kwaliteit.
Herenschoenen
Ook voor de trendy, hippe en stoere man heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie herenschoenen, laarzen, sneakers, pantoffels , zakelijke schoenen en vele andere voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Waardijk, Josef Seibel, Greve, Floris Van Bommel, Van Lier, Timberland, Mephisto, Chiappini.
Langestraat 98
1811 JK Alkmaar