Duidelijke website en supersnelle levering, zeer goed!!

Zoals was beloofd: de volgende dag geleverd, en dat is echt heel fijn, als je op gereedschap zit te wachten...

Snelle levering en advies

Het werd snel en compleet geleverd . Op mijn vraag direct antwoord, zodat ik snel verder kon. Klus geklaard en dik tevreden.

Einfache Montage, Bohrer DN 14mm in Beton zu klein

Alles bestens gelaufen!

Staalkabelstunter werkt perfect

Snelle bezorging met updates en eerste klas materiaal

Top levering

Oprecht advies gekregen over de levering en daar was ik blij mee! Onverwacht ook nog eerder in huis! Mooi materiaal!

Geweldig goed bedrijf.

Na de aankoop van een staalkabelslot van 3m lengte (welke zeer vlot werd geleverd), bleek deze voor mij in de praktijk, te stug en te onhandelbaar te zijn. Kon deze zonder enig probleem terug zenden. Nog dezelfde dag stond het aankoopbedrag weer op mijn rekening. Top, waar zie je dit nog? Bedankt luitjes.

Problemloser Kauf

Solide Haken, wie die Beschreibung es darstellt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en duidelijke website

Na bestelling snel bezorgd

Snel en betrouwbaar

Snel besteld en snel binnen. Netjes verpakt. Gebruik 1mm kabel en bijbehorende klemmetjes. Werken prima.

prima ervaring

mijn bestelling is keurig volgens afspraak geleverd. ben netjes gebeld dat een deel op nalevering stond of dat een probleem was

Delivery

Great service! Thank you

Top geregeld en snelle verzending!

Top geregeld en snelle verzending!

Perfect!

Duidelijke en mooie site met een breed assortiment. Wat ik nodig had kon ik er vinden en werd snel bezorgd. Scherpe prijzen en goede kwaliteit materialen. Kortom: helemaal top!

Prima en snel geleverd

Sneller is onmogelijk, prima dus

prima spullen, snel verstuurd

Ook overzichtelijke website, makkelijk gesorteerd. Blij mee

Komplett zufrieden!!

Die Bestellung war einfach, die Ware wurde schnell geliefert und war in einer sehr guten Qualität. Wir würden immer wieder bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed materiaal, snel geleverd.

Site is helder en duidelijk, reactie op het bestelde was snel. Mijn draad was goed verpakt en werd snel geleverd.

Merci

Merci

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie producten met een snelle levering

Goed materiaal dat prima te gebruiken is.

Prachtig stevige waslijnen besteld.

Kwalitatief erg goede lijnen en een snelle levering

Sehr zu empfehlen

Grosse Auswahl an Artikeln, Beschreibung sehr präzise. Qualität und Lieferzeit TOPP

Prima en vlotte servce

Zeer competent

Geen problemen gehad met bestellen en aflevering.

Sehr zufrieden

Prima Qualität, freundliche Mitarbeiterinen.

Vlotte en korrecte service

Alles werd vlot geleverd zoals besteld.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV