Insgesamt sehr positiv

Obwohl das bestellte Produkt nicht mehr lieferbar/ bzw auf Lager war (daher nur 4 statt 5 Sterne) und das Geld schon überwiesen war, liefen die Kommunikation und die Rückerstattung absolut unkompliziert. Ich bedanke mich bei dem tollen Servicemitarbeiter bzw. - Team

Duidelijke site, snelle bezorging.

top bedrijf

topbedrijf vlotte verzending, goed produkt, goed verpakt verzonden, nette prijs, en nog wat goodies in de doos.

Correcte snelle levering.

Artikelen zijn niet goedkoop. Maar van goede kwaliteit. Correcte snelle levering. Goede verpakking.

erg goed

Goede feedback. snelle levering. Goede producten.

Goede webshop, snel geleverd, prima prijs kwaliteit

Ontstopper gekocht, prima ding voor goede prijs.

webwinkel die voelt als de winkel om de hoek

Nu al een paar keer bij staalkabelstunter besteld. Goede producten, goede nazorg en toen ik laatst per ongeluk een verkeerd huisnummer had ingevuld, werd ik keurig teruggebeld of de gegevens van mijn bestelling wel klopten voordat het verstuurd werd.

Overzichtelijke site

Makkelijk zoeken op de site en een snelle levering

Was zeer goed

Snel en goed geleverd

Snel geleverd, goede producten alleen de kabelklemmen hadden verschillende grote van moeren

Snel en correct afgehandeld

Bestelling niet ontvangen.

Probeer nu al 2 weken mijn bestelling binnen te krijgen. Pakket is continu zoek. Krijg nu net bericht dat ik het kan ophalen in Ermelo, 60 km verderop…….

Goede prijs/kwaliteit voor particulieren en snelle levering

Mooie en goed afgewerkte artikelen voor een zeer schappelijke prijs

top !

super snel geleverd !

Goede en snelle service

Alleen jammer dat de naleving op een fout adres was bezorgd ( in Mijdrecht ipv sneek)

correcte service

perfecte telefonische hulp zodat ik het best geschikte product kon bestellen

Aanrader!

Zeer snelle verzending, keurig verpakt.

Peoduct biet op voorraad na bestelling. Lange levertijd.

Product op de website was voorradig. Maar toch niet, per mail een ander artikel besteld gekregen. Vervolgens is er vergeten her product te versturen. Slordig, wel excuus aangeboden.

Prima spullen, snelle levering, goed assortiment

De spullen zijn duidelijk gescheiden verpakt en snel geleverd. Ik kon alles wat ik zocht goed vinden in de webshop.

Wat betreft de levering niets dan lof. Miste wel de mogelijk om staalkabel per meter te bestellen. En het is natuurlijk jammer dat je bij je eerste bestelling geen korte krijg. Hoe je overigens wel aan een kortingsbon moeten komen weet ik eigenlijk niet.

Duidelijk en snel

Super snel afgehandeld.

Zeer goed.

Ruime keuze, goede prijs, promote levering

Prima kwaliteit

De tang wordt gebruikt voor het op maat knippen van stuurkabels. Geen tieren en de kabel wordt glad afgesneden.

Prima, snelle afhandeling verder alles oke

Makkelijke website snelle levering grappige video

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV