DPD heeft zending kwijt gemaakt

Mijn zending is niet ontvangen. DPD zegt hem afgeleverd te hebben, maar ik heb niks gezien. Er is ook niet aangebeld. Deze dag was ik gewoon thuis, ook nog! Aangezien de waarde beperkt was, heeft staalkabelstunter de zending opnieuw gedaan via Postnl. Die kwam wel aan.

Snelle levering voor een scherpe prijs

Het geleverde materiaal voldoet ruim aan de verwachtingen. Echt een aanrader

top service en communicatie

Heel overzichtelijke site - goede communicatie - goede opvolging - mooi materiaal

Top bedrijf! Goede service!

Top bedrijf! Goede service! Er miste een slot bij mijn bestelling. Contact opgenomen daarover, en er werd gelijk een slot nagestuurd. De volgende dag had ik het binnen! Goed en snel opgelost!

Overzichtelijke website - snelle levering - goede kwaliteit materialen

Mooie producten en mooi verpakt

Als zeiler zocht ik voor thuis een stagspanner en nog enkele knelfittingen. De originele zijn erg duur. Bij staalkabelstunter vond ik een betaalbaar alternatief. Ze zijn optisch gelijk aan de originele voor gebruik in verstagingen van o.a. zeiljachten. Erg blij met deze oplossing.

Goed product en vlot geleverd, volgende keer zeker weer

Positief

Gewoon goed

Is een mooi set en de kabel is sterk

Simpel bestellen, snel geleverd, goed materiaal.

Gewoon een goede webshop. Ze hadden wat we nodig hadden. Ze leverden snel en de prijs was goed.

Perfect op tijd en prima prijs/kwaliteit verhouding

Gewoon erg goed

Goed spul

Duidelijke website en snelle levering met een keurige folder erbij

Echte specialist

Supersnelle service

Materiaal goed

Materiaal goed bezorging door dpd telleurstellend

D

Super tof bedrijf... een bedrijf van nu..

Vind het een tof bedrijf.. alleen al hoe het word opgestuurd..met leuke info erbij.. dit is geen oudbollig bedrijf.. top

GOEDE SERVICE

X

Goede Service

Mijn ervaring was goed en goede service, alleen jammer dat jullie een trage vervoerder hebben die vervolgend een verkeerd beleid voeren en vermoedelijk alles per muilezel via de afsluitdijk komen. Omdat hun navigatie ondersteboven hangt. Maar verder niets te klagen over de staalkabel stunter vr groet Martin Mulder

Prima service, artikelen goed verpakt ontvangen

Bij geleverde brochure gelezen. Ziet er goed en en met duidelijke omschrijving van de producten uit. Brengt je op meerdere ideeën om dingen te maken. En bedankt voor de mee geleverde pen, schrijft lekker. Mvr gr.

Overzichtelijke website en snelle levering

Overzichtelijke website. Genoeg assortiment. Levering was snel binnen

Leuk contact, prima advies

Om een druif te geleiden bij ons huis in de Provence had ik wat speciaal materiaal nodig. Gevonden op de website van de Staalkabelstunter, maar toch nog even gebeld of ik alles goed voor de bril had. Na een leuk telefoontje met nog wat tips van jun zijde, heb ik de materialen besteld en die waren er binnen twee dagen. Dat laatste kan sneller, maar lag bij de vervoerder, DPD, niet bij de leverancier. Al met al blij met de hele gang van zaken!

Het pakket werd snel verstuurd

Ik kreeg keurig de Track en Trace en werd netjes verstuurd.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV