Leveren meer dan je mag verwachten

Met de chat snel naar product dat ik zocht. Prima geholpen

snel en goed

Vlekkeloos bestellen en ontvangen. Wat moet ik er meer van zeggen, ja, ook nog: prettige producten.

Goed, snel, vriendelijk en niet duur

Ik had een handkabelspanner nodig voor een afdekzeil op een rond buitenzwembad. Vrijwel nergens te koop, en ik had geen zin in rommel via Alibaba of Amazon. Gelukkig stuitte ik op Staalkabelstunter. Om boven de minimale 10 euro te komen moest ik er wel 3 bestellen, maar ze werden binnen 36 uur bezorgd, en wat een kwaliteit! Veel mooier en steviger dan de spanner die bij het zwembadzeil werd geleverd en die kapot was gegaan.

Heelgoed

En snel geleverd

Snel en goed

Razendsnelle verzending en goed product. Een klein bedrijf met het oog op de klant en leveren van kwaliteit.

Snelle service en maatwerk

Mijn kabelslot werd snel geleverd met hetzelfde hangslotje dat ik eerder had besteld. Leuk foldertje erbij met het verhaal hoe het bedrijf is ontstaan. Komt op mij over als een professionele kleinschalige organisatie waar werkplezier en service aan de klant belangrijk is.

Heel tevreden met mijn keuze om hier te kopen!

Goede kwaliteit en snelle levering voor een acceptabele prijs!

Prima maar telefonisch niet altijd bereikbaar

Op tijd en goed verpakt

Prima op orde

Ik zocht een gootsteenontstopper voor aan te sluiten op een accuboormachine. Op staalkabelstunter stond een handig filmpje voor een product dat ze verkochten. Deze gekocht voor een redelijk bedrag, hij kwam snel en werkte prima, zoals uitgelegd in het filmpje. Ik vrees echter dat hij niet zeer lang meegaat daar hij niet echt zeer solide is, alles naar zijn prijs, maar zover zo goed.

geweldig

ben door dit produckt heel goed geholpen

Prima producten, snelle levering

Kabel besteld met wat losse onderdelen, alles mooi verpakt en zeer snel geleverd.

Mooi product

Gezien prijs en kwaliteit is het een goed product. Ik zou dit apparaat aanbevelen aan anderen. Ben een tevreden klant.

alles dik in orde

levering is verlopen zoals het hoort.

Snelle en correcte levering.

Aanrader

prima!

prima, duidelijk en snel !!!

prima, duidelijk en snel !!!

Goede spullen snel geleverd

Goede spullen voor scherpe prijs. Jammer dat ze niet ook een assortiment touw verkopen

Snelle levering en goede service.

Order was quick and great quality

The product solved my problem in no time and saved me a lot of expanses

Heel gemakkelijk

Veel aanbod dus top

Snelle levering, produkt voldoet aan de verwachting.

Alles naar wens

?

Fantastische en vlotte service!!

ik bestelde en het e-mailverkeer verliep vlot, snel, vriendelijk, professioneel. Enkele dagen later al werd mijn aankoop door een vriendelijke chauffeur geleverd. Dat ging allemaal heel vlot. Dank jullie wel allemaal!

Snel levering goed product

Snel, goed product en handig 1 sleutel voor alle sloten...

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV