Prima vlotte levering, materiaal volgens verwachting

Snelle levering, product als verwacht.

Snelle levering en product zoals verwacht, prima.

Netjes op tijd geleverd

Super service … vandaag besteld morgen binnen netjes verpakt niks op aan te merken

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

snelle, complete levering

ik had een aantal simpele dingen nodig, maar was verbaasd toen ik het volledige leveringsprogramma zag. Dat heeft me zeker op nieuwe ideeën gebracht.

Producten goed omschreven, correct van prijs en snel geleverd! Top!

het is wat ik bedoelde .

laat nog wel eens zien waarvoor ik het nodig heb , groet

Ik bestel er zeker nog

top spullen en snel geleverd

top spullen en snel geleverd

Goed geregeld bestelling klopte

Snelle levering, goede spullen.

Hier moet je zijn voor Staalkabels en toebehoren

Goede prijs/kwaliteit verhouding, kloppende omschrijving, goede service. Zeker een aanrader

Prima website en snelle service!

Goede website met een duidelijk overzicht van het beschikbare aanbod. Makkelijk betalingsmogelijkheden en snelle goed verpakte verzending. Ga zo door!

Snel en persoonlijk

Ze nemen de tijd om advies te geven en hebben duidelijk verstand van zaken. Bezorging was ook snel. Spullen waren prima kwaliteit!

Werd keurig gebeld om alternatief te bespreken, levering kwam erg snel.

Netjes en snel geleverd

Alles keurig verpakt en netjes en snel geleverd

na bestellen , snel geleverd

overzichtelijke website , met een goede omschrijving van de artikelen, en snelle levering

te kleine hangsloten bij de geleverde staalkabel

ik heb 5x een staalkabel met een lus besteld incl hangsloten. Deze hangsloten blijken te klein te zijn voor de staalkabels. Nadat ik een mail heb verstuurd met de meedeling dat de hangsloten te klein zijn. De hangsloten staan nu onder spanning en sommige krijgen we niet eens dicht. Het antwoord wat ik kreeg was dat het na verloop van tijd wel soepel wordt ?!?!Mijn verzoek om deze om te ruilen werd zo van tafel geschoven en de mogelijkheid om grotere te kopen werd niet eens aangeboden. De dame in kwestie kwam ook niet met een oplossing. Zelf hebben we nu grotere sloten gekocht bij de Gamma. Erg jammer!

Super-goed, -snel, -prijzen

Netjes op tijd geleverd, goede communicatie over wanneer. En (niet onbelangrijk in Nederland) erg nette prijzen. Aanrader.

Wat een leuke site

Ik heb mijn bestelling net besteld maar wat een leuke site. Niet eerder meegemaakt. Als het verdere proces net zo goed verloopt als de indruk die ik nu heb 11 punten.

Ruim aanbod & snelle levering

Ruim en gespecialiseerd aanbod, sympathiek team, zeer snelle levering

Goede service, op tijd verzonden.

Maar 1 bestelling gedaan en die was prima in orde.dank je wel voor het kadotje (pen) leuk, een goeie reclame.

Genau so soll das sein!

Eine sehr gute website, intuitiver Bestellvorgang und schnelle und korrekte Lieferung! Dazu ist alles sehr freundlich und persönlich beschrieben und verpackt.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV