Betrouwbare firma !

Een snelle en correcte dienstverlening , proficiat !

snel geregeld en vakkundig advies

Via de mail contact gehad over de juiste materialen, zeer vakkundig en snel geholpen. Materiaal binnen 1 dag geleverd. Top. Volgende keer weer

Vlotte service, correcte prijs en snel goederen ontvangen

Vlotte service, correcte prijs en snel goederen

Snelle levering, prima service!

Zoals de titel al aangeeft: snelle levering, prima service.

Vanaf bestelling tot en met bezorging, supergoed geregeld.

groot aanbod snelle levering

Zoals de vorige keer: alles perfect, snel geleverd. Ik kom graag terug!

correcte afhandeling en snelle levering

We gebruiken kabel voor het werk en de 1mm rvs kabel voor mijn grote oldtimer schaalmodellen. Mooie soepele draad. Persen doe ik met de Technx perstang.

Alles gaat bij Staalkabelstunter zoals het hoort te zijn, goede prijs, snelle levering en duidelijke communicatie.

Ik heb eerst gemaild omdat ik niet zeker wist wat ik allemaal nodig had. Heel snel antwoord gekregen en vervolgens besteld. Alles werd snel geleverd. Ik heb het alleen nog niet kunnen installeren omwille van het slechte weer. Maar ik neem aan dat de montage wel zal lukken.

Prima aftersales

Nadat mijn bestelling niet volledig was geleverd is dit alsnog door aftersales naar tevredenheid afgerond. Bedankt daarvoor.

Snelle en correcte levering, de kwaliteit nog niet geprobeerd

Super en makkelijk!

Mooie site en makkelijk bestellen. Snel geleverd! Top!

Netjes op tijd geleverd

Goed materiaal

Snel

Staalkabelstunter was snel met de bestelling te verzenden. Ook de service naverkoop was goed.

super

alles klaar en duidelijk, op tijd en netjes verpakt

Prettig bestellen

Bestelling besteld, snel bezorgd, alleen was afhaalpunt gesloten; geen probleem, vandaag opgehaald helaas een onderdeel niet in de doos; maar dat komt vast goed, gezien eerdere ervaringen. Inderdaad uitstekend opgelost, missende onderdeel snel per post ontvangen

Makkelijke bediening

Makkelijke bediening en snelle levering. en de producten zijn zeer sterk

niet goed !

pakje was zoek telefonisch niet bereikbaar

Netjes ingepakt, en snel

Snelle correcte service voor een scherpe prijs

Ik heb een staalkabel besteld en die was met 2 werkdagen in huis. Prima service!

Verstand van zaken en zeer attent!

Denken mee, geven prima service, goede kwaliteit en prijs!

Prima verzorgd.

Keurig afgehandeld en snel geleverd. Prima kwaliteit.

Vakkundig

In totaal tevreden

Makkelijk om te bestellen Snelle levering Rondom tevreden

Ontbrekend item snel nageleverd

Bij leveren bleek 1 onderdeel te missen (kan gebeuren). Onderdeel werd meteen en zonder discussie nageleverd. Dat is service!

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV