Top levering

Goed product

Bestelling correct en snel uitgevoerd

Bezorging als briefpost traag ivm niet bezorgen op zaterdag en maandag

Zeer correct

Het bestelde was niet dat wat ik had gedacht, of te wel ik had niet goed gekeken, maar goed ff retourneren en geld was eerder terug dan ik van de post thuis, zeer net!!

correct in verband leverring .

Zeer goede ervaring

Snelle levering Makkelijk bestellen En zeer tevreden van product

Service/levering met een glimlach

Vrolijk bedrijf met persoonlijke touch, daar hou ik wel van

Correcte afhandeling bestellen

Tevreden over product

zeer snelle & correcte levering

Namiddag om 15u00 besteld, de dag erna geleverd. Goede website maar vooral snelle orderverwerking en levering.

Alles op tijd, degelijke opvolging

Zeer positieve ervaring met een enkel werkpuntje. - Men betracht goede communicatie en opvolging vanuit Staalkabelstunter. Door een probleem met de toelevering van een besteld goed werd mij een voorstel gedaan voor een betere versie aan dezelfde prijs. Men nam daarvoor telefonisch contact en geeft voorkeur aan een persoonlijke behandeling. - Werkpuntje. Een tweede call was nodig om nog iets af te stemmen alvorens de bestelling volledig kon doorgaan. Dit telefoontje heb ik niet ontvangen, geen voicemail of e-mailbericht. Doch volgens staalkabelstunter werden deze wel gepleegd. Door deze houding aan te nemen geef je de klant het gevoel de schuld te geven. Het is beter te onderzoeken wat er net is misgelopen om dit in de toekomst te voorkomen en hier eerlijk over te communiceren. Al bij al een goede ervaring en alles voor ons keurig op tijd geleverd om onze werken te kunnen aanvatten. Zeker een aanrader.

Vlotte levering

Prima materiaal en zeer tevreden!

snelle levering en goed product

positief

Prijs kwaliteit en levering, top!

Spezielles Angebot mit einer umfangreichen Auswahl, Preise aus meiner Sicht günstig

Spezielles Angebot mit einer umfangreichen Auswahl, Preise sind aus meiner Sicht günstig.

Top snel geleverd

Geheel keurig verpakt ,snel verstuurd en voor een goede prijs TOP

Goed aangekomen, snel geleverd

Goed spul en snelle levering.

Na enig zoeken uitgekomen bij Staalkabelstunter. Kon door vlotte levering en goed materiaal mijn idee uitwerken.

Prima service en kwaliteit

Ik heb een beugel gekocht voor onze bokszak. Deze was snel geleverd en goede kwaliteit. De levering was ook snel

Ok

Alles prima in orde

Helemaal top

Snelle levering en voldoet aan alle verwachtingen. Mijn project is hierdoor helemaal geslaagd.

Snelle levering zoals beloofd werd!!

Goede spullen, snel en netjes geleverd. Top!

soepeltjes

top

Snelle levering en goed in de prijs. Een aanrader. Gasten bedankt voor de snelle verzending. Tot de volgende keer.

Toppie Joppie

Zocht een -doe het zelf- ballustrade railing. Omdat het gezochte niet voorradig bleek, uiteindelijk het verkeerde besteld en gekregen. Volgende dag een E-mailtje gestuurd met de vraag om een alternatief. Perfect geholpen en nu het juiste gekregen. Fijn hoor dat meedenken!

duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering

Snel gevonden wat ik nodig had en ook nog eens rap in huis.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV