snelle correcte levering

snelle correcte levering

Snel volgens afspraak geleverd

Snel volgens afspraak geleverd

Snelle levering! En kreeg er zelfs een pen bij:)

Slecht product

Mijn ervaring met Staalkabelstunter was matig. * Ik bestelde twee handmatige draadspanners. Een van de twee spanners draait heel erg stroef en is daardoor onbruikbaar. Staalkabelstunter heeft me wel de mogelijkheid gegeven deze te vervangen. De andere doet het ok, maar het product voelt toch niet erg kwalitatief aan. * Je kan pas vanaf €10 (excl. verzendkosten) een bestelling plaatsen bij Staalkabelstunter. Dit vond ik vervelend. Ik had twee manuele draadspanners nodig (die ik enkel vond op staalkabelstunter), en moest mijn bestelling noodgedwongen aanvullen tot €10.

Sterk staaltje staalkabelstunter!

Voor het eerst met deze.materialen aan het werk. Niet goed weten wat nodugnus en waar op de website te vinden. Dan maar de ouderwetse telefoon gepakt en met staalkabelstunter gebeld. Duidelijke uitleg van de man aan de telefoon. Productnummers doorgekregen en eenvoudig de bestelling kunnen plaatsen. De materialen waren snel en goed verpakt in huis. Dank jullie wel.

Nadat de levering niet compleet was is dit door de klantenservice prima opgelost

Snel geleverd, prima kwaliteit.

Snel geleverd, prima kwaliteit.

Kwaliteit is zoals verwacht

uitstekend

Bestelling, de levering verliepen vlot volgens afspraak en het bestelde voldoet aan de verwachting!

Goede ervaring

Goed product netjes geleverd

Prima geregeld

Ik bestelde daar wat en binnen de kortste keren werd het geleverd. Verder weinig over te zeggen. Ze doen wat ze zeggen te gaan doen en snel.

Duidelijk site. Snel geleverd

Duidelijk site. Snel geleverd

super Produkt und schnelle Lieferung nach Deutschland

gute Produkte, schnelle Abwicklung des Kaufvorganges und schnelle Lieferung nach Deutschland (ca. 2 bis 3 Tage)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima,

Snel geleverd, je krijgt wat je besteld

Snelle levering.

Snelle levering en netjes verpakt.

Product zoals omschreven en snel geleverd

Voldoet aan verwachting

Helemaal goed.

Precies wat ik besteld en verwacht had.

Nette, Goede, Snelle Service.

Mijn geplaatste bestelling, netjes, goed en snel zonder problemen geleverd. En het geleverde product voldoet helemaal aan mijn wensen!

Goede spullen

Snelle levering.

Prima behandeling

Overzichtelijke webside, snelle verwerking van de opdracht, juiste levertijd en in een prima verpakking.

goede kwaliteit

Mijn bestelling is vlug geleverd en is van goede kwaliteit. Wat ik minder vind is dat je je adres opgeeft om daar te leveren maar dat je verplicht bent om een afhaalpunt te selecteren waar de bestelling geleverd wordt en dat kost dan 5 euro.

Goed assortiment met scherpe prijzen

Overzichtelijke site met een goed en duidelijk assortiment en scherpe prijzen. Snelle levering met leuke brochure van het bedrijf en een mooie pen. Komt allemaal heel persoonlijk over.

Netjes ingepakt. Met kleine attentie

91 Dalwagenseweg