Precies wat je wenst

Snel,netjes ,duidelijk,persoonlijk

Beste aankoopproces dat ik tot nu toe meemaakte!

Goed werkende website, juiste spullen voor juiste prijs, leuke afhandeling van de aankoop, prima track and trace, zeer snelle levering.

Prima service en duidelijk verhaal.

Snel geleverd en van goede kwaliteit

Geleverd volgens afspraak snel en ben goed op de hoogte gehouden waar en hoe laat het pakketje geleverd werd.

Goede producten en uitstekende service

Goed en niet duur. Maar vooral service is prima. Ik werd meteen gebeld toen iets niet op voorraad bleek en een nabestelling was binnen een dag geleverd

Zeer aan te bevelen !

De eerste keer een bestelling geplaatst en random tevreden.

Goed geregeld zelfs afhalen.

Super snel geleverd,voor een goede prijs

Gewoon goed

Snelle levering, product zoals verwacht, gewoon goed dus!

Klantvriendelijk

Duidelijke uitleg gekregen na telefoontje omdat enkele onderdelen onvoldoende op voorraad waren.

Prima webshop!

Snel geleverd. Mooi pridukt

precies zoals ik wil

gewoon geleverd wat ik besteld had, binnen twee dagen

tijdig, correct en persoonlijk

bestellen, uitleveren en informatievoorziening was uitstekend; het delen van het verhaal en manier van communicatie maakte het heel persoonlijk

Snel en compleet

Duidelijke site, levering snel en compleet. Informatieverstrekking over voortgang goed!

goede prijs kwaliteit

Per mail nagevraagd welke producten ik het beste kon bestellen. Hier ik kreeg ik snel een antwoord op. Verder snelle levering, goede prijs kwaliteit.

prima, naar verwachting

Ik had twee sloten met kabels besteld. Beiden werden conform wat was aangegeven afgeleverd en dat is in deze tijd best bijzonder. keurig verpakt, pennetje en foldertje erbij. Kortom, zoals mag worden verwacht.

Goede service, goede kwaliteit materiaal

Pakketje ging verloren bij de pakketjesdienst. Ze hebben hier dadelijk het nodige ondernomen zodat ik het pakketje toch mocht ontvangen.

Mooie kwaliteit en vlotte levering

Ruim assortiment tegen aantrekkelijke prijs. Goed geholpen.

in orde

Uitstekende service en snelle levering

Nette website, overzicht producten. Snelle en nette levering.

Alles perfect

Erg goede informatievoorziening, geen onpersoonlijk bedrijf. Leuke persoonlijke touch erbij, goed bezig!

In angemessener Zeit und in guter Qualität geliefert.

In angemessener Zeit und in guter Qualität geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correcte en vlugge levering

Prijs kwaliteit zeer goed

Zeer snelle levering

Snelle levering en ook wat ik besteld had

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV