Snel geleverd, goed product!

Altijd snel en zorgvuldig

Gewoon goed, niets op aan te merken.

snelle bezorging en goede kwaliteit

Het product is van zeer goede kwaliteit en zoals beschreven. Het werd snel geleverd.

Hele goede service

Wordt ook heel snel verzonden!

Zeer goed maar levering van DLS laat te wensen over.

Ik wil wel een opmerking geven niet over jullie maar over DLS. Jullie zijn zeer snel met verzenden maar het duurt drie dagen daarna voor DLS het komt leveren en dit is altijd zo bij hen, maar niet bij andere. Hoop dat ik je van dienst bent geweest? PS Ik bestel heel vaak langs internet Groetjes Thijs Boudewijn

Snel ontvangen, makkelijk te verwerken.

Mensen hebben kennis van zake en dragen dit ook uit snel en correct.

Duidelijk en snelle levering

Duidelijk en snelle levering

Snelle levering van de juiste spullen zonder fouten maken

Snelle levering van de juiste spullen

Snelle levering van een goed product!

Duidelijke site en snelle levering. Mijn glas in lood ramen hangen prachtig op aan de kabels!

Prima prijs, snelle levering

De hangsloten zijn goed geprijst en elk slot voorzien van e sleutels. Levering liet niet lang op zich wachten. Al met al prima ervaring

Vlot, klantvriendelijk, professioneel, topservice

Een toonbeeld van hoe online shoppen eigenlijk altijd zou moeten zijn. Overzichtelijke website, mooi productengamma, duidelijke info, makkelijke en vlotte check-out. Levering zoals afgesproken, duidelijke communicatie tijdens heel het proces. Chapeau!

vriendelijk, super service

onderdeel die ik nodig had was er niet meer, ze konden me gelijk vertellen wat een goed alternatief was. ´s morgens besteld en de volgende dat is huis. top

Goede kwaliteit en snelle levering.

Ik ben enthousiast dat ik nu thuis kan trainen en mijn oefeningen kan doen. Dit is mogelijk door de onderdelen die ik bij staalkabelstunter gekocht heb. Super!

Good experience

Bought one thing. Description was clear, there were pictured to see the real size of the item. Delivery was according to expectations.

De levering is door ‘Staalkabelstunter’ helemaal perfect verzorgd!

Dit was mijn eerste bestelling. De levering is door ‘Staalkabelstunter’ tijdig en correct gedaan, plus een mooie pen ingesloten als cadeau.

prima leverancier

De bestelde waren snel in huis. Precies zoals beschreven en met een kleine attentie.

Top winkel

Heel goed geholpen!!

De service afdeling was goed bereikbaar en vriendelijk/ ondersteunend.

Prompte levering en snelle levering.

nvt

Geweldige service met een glimlach

Behulpzaam, meedenkend en altijd vriendelijke service..

geregeld volgens mijn verwachting

goed resultaat

Perfekt

Snelle levering, mooi verpakt, leuke folder

niets op aan te merken

blij met service en product.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV