Snel en goed

Prima geleverd; snel en alles naar verwachting

Snel goed geleverd

Gebeld, goede service

Netjes en snel

Ik ben tevreden over het contract met jullie en ook hoe snel de bestelling bij mij binnen is gekomen.

Helemaal goed!

Prima geregeld

Zeer tevreden over de aflevering.

Snelle levering en prima kabel met slot

Snelle levering en goede kwaliteit kabel met slot

Vlotte service

Vlot geleverd

Helemaal goed en tevreden.

Prima materiaal en juiste prijs. Dit bedrijf doet wat ze beloven! Top

Vlotte levering en prima product

Als een van de weinige aanbieders van de G16 Cabere ontstoppingsveer ben ik blij dat ik het hier heb kunnen bestellen. Van het product zelf had ik misschien iets meer verwacht maar het doet wat het moet doen.

heel vlotte levering

heel tevreden

Eindelijk gevonden wat ik zocht!

Ruim assortiment. Correcte en snelle afhandeling.

Alleen DPD leverde het pakket vreemd uit. Pakket bleek niet afgeleverd en kwam paar dagen later alsnog.

Geweldige service.

Zeer positief.duidelijke site. snelle levering .een goed product voor een goede prijs.

Zeer snel

Zeer snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding

Overzichtelijke website en snelle levering

Overzichtelijke website. Toch even gebeld voor advies en heb deze ook gekregen. Vriendelijk en snel geholpen en deskundig advies. Bedankt.

snelle service.

snelle service en is op voorraad wat ik besteld had. Alleen zou ook wel wat meer gekleurd dun ijzerdraad willen zien in de dikte 0,5 mm en 0,2 mm willen zien . Dank uw. fijne paasdagen .

Ook uw waslijn in goede handen bij Staalkabelstunter.

Goed uitgedacht pakket met stevige waslijn en robuust RVS bevestigingsmateriaal.

Goed gereedschap snel geleverd

Draadstaal knipper werkt perfect

Keurige site, duidelijk verhaal

Het aangeboden gereedschap was natuurlijk wel van chineese makelij maar ik ben er mooi mee geholpen

Topproduct en snel geleverd

Product voldeed aan de verwachtingen en werd snel geleverd en netjes verpakt.

Prima ervaring

Item wat besteld was kon niet geleverd worden (niet voorradig). Keurig opgelost met een alternatief product en een stukje geld retour.

top!!!

Goede kwaliteit, direct geleverd!!!

Zeer snelle levering

4 kleine onderdelen bestel en netjes verpakt en een zeer snelle levering.

Snel en goed geleverd

Zeer netjes en correct geleverd.

Snelle levering , vriendelijk niet duur

Het was goed te vinden op internet omdat het dichtbij was kon ik de bestelde haken ophalen , en kreeg ik mijn verzendkosten terug gestort.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV