Goede kwaliteit voor normale prijs.

Snelle levering. Goede kabel zoals beschreven.

Primadeluxe

Mooi afgeleverd en op tijd zoals beschreven staat, ook in deze tijd van corona waarin veel besteld word en soms de levering langer duurt , maar bij deze Niet !!

Superservice !

Van bestelling, betaling, bevestiging, verzending én bezorging.......alles binnen 24 uur geregeld en in huis! Top.

Goede prijs kwaliteit

Had zelf niet goed opgelet en te kleine karabijnhaken besteld. Op de website staat goed aangegeven wat de afmetingen zijn. Ga wederom hier bestellen ondanks de verzendkosten. Dit zou gezien het gewicht en feit dat het via brievenbus verpakking verstuurd wordt, naar mijn mening wat lager mogen zijn. Maakt de wat kleinere goedkopere bestellingen plaatsen wat laagdrempeliger. Of de gratis verzding vanafprijs wat verlagen.

aanrader

100% oke snel geleverd alles in orde, goeie prijs.

Snelle en correcte levering

Ze maken waar, wat ze beloven. Perfect geholpen en waar voor je geld!

Superi

Goede service, snelle levering en goed verpakt!!!

top!

Snelle levering, goede informatieverstrekking en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Top geregeld

Super dag later in huis

Vlotte service

Na bestelling werden artikelen direct opgestuurd. Er bleek wel iets te ontbreken maar dat werd snel gecorrigeerd en direct nagestuurd.

1e & 2e keer.

Voorheen was voor mij Staalkabelstunter.com, een onbekende site. Maar nu ik in korte periode 2 bestelling heb gedaan via de site is het voor mij een perfecte site. Heel makkelijk en een duidelijke site. Artikelen die ik heb besteld worden netjes en snel bezorg. Staalkabelstunter krijg daarom van mij een Gouden hand. Veel succes verder.

top spul, snelle levering

Prima spul

Betrouwbare webwinkel

Ik kreeg keurig de bestelde artikelen thuisbezorgd. De levering duurde een paar werkdagen.

zeer tevreden

met de kabels is een constructie gemaakt om mijn druif te geleiden, en tot nu toe ziet het er goed uit.

Goede service en meedenkend

Ik had een kabel voor mijn fitness station besteld. De medewerker stelde voor dat ik beter een andere kon nemen. Deze was wel wat duurder, uiteindelijk mocht ik hem alsnog meenemen voor de prijs waarvan ik de eerste had besteld. Super dus!

Duidelijkheid, snelheid en een prima product

Bestelling geplaatst, dan volgt een vriendelijk leuk filmpje over je bestelling, snel geleverd en product met voldoende en degelijk materiaal om de staaldraad te bevestigen.

alles wie gewünscht, perfekt

unproblematisch, schnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed en snel geleverd.

Prima website en prijs/kwaliteit verhouding.

het bestelde perfect ontvangen

overzichtelijk artikelen aanbod. Gemakkelijk te bestellen

ok

Heb echt niets dan lof bij een bestelling

Had een kabel nodig en kwam op jullie site terecht na wat zoekwerk ,maar bij het zien van jullie produkten dacht die hebben alles wat ik nodig hed, dus even bestellen Na besteld te hebben had ik de dag nadien al mijn verzorgde bestelling binnen, en zo kon ik de nodige werken een dag later al aanvatten. Bedankt voor de verzorgde en snelle afhandeling Grt fons

Kwalitatief goed materiaal tegen goede prijs

Uitstekend materiaal en gereedschap waarmee prima gebruik kan worden gebruikt voor hangend displaymateriaal.

geplastifiëerde staalwasdraad

vlug en correcte levering, dank

Snel en volledig

Snel verstuurd. Ketting zoals verwacht

Zeker voor herhaling vatbaar

Keurig nette vlotte levering, product voldoet geheel aan de verwachtingen en een pen rijker, leuk. Kortom een nieuwe leverancier voor mijn hobby!

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV