Snel geleverd en goede kwaliteit

Ruim assortiment en snel geleverd.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering; producten die elders niet verkocht worden; goede kwaliteit.

Tijdig geleverd en juiste goederen

In orde

Heb nog steeds geen product ontvangen

1,5 week spul besteld maar nog niks ontvangen Mail naar jullie gestuurd maar geen reactie

Rol kabel en wat klemmen besteld. Geen vermogen uitgegeven. Kwam binnen in zeer verzorgde verpakking. Bij openen van doosje zag het er uit alsof ik een dure gouden ketting had besteld ofzo. Paar foldertjes, gratis pen en alles apart en zeer zorgvuldig en keurig verpakt. Luxe. Geen horloge of armband besteld maar staalkabel. Super! Geweldig! Kan 99% van de webwinkels wat van leren.

Niet het bestelde geleverd!!

Ik heb 6 staaldraad klemmen : RVS 8 mm met moer besteld, die ook als zodanig op de rekening staan, maar ik heb 6 staaldraad klemmen van 6 mm met moer ontvangen. Beetje raar???? 3 dagen later, na een goed gesprek met Staalkabelstunter zijn we het eens geworden dat het verschil in prijs zal worden terug gestort op mijn rekening. Dit is gebeurd, helemaal blij.

Nette prijs, snelle levering en een echt en werkend kwaliteitsproduct

De bestelde rioolontstopper is snel geleverd. Het is een echt kwaliteiitsproduct (dus geen twijfelachtige Action- of Ali-Express kwaliteit) en de ontstopper werkt goed. Blij met mijn aankoop en de ervaring is een reden om volgende keer zeker weer terug te komen bij de Staalkabelstunter.

Goede webshop en prima service!

Overzichtelijke webshop met goed advies. Bovendien werd ik goed op de hoogte gehouden van het bestel- en leverproces. Fijn!

Kwaliteit, prijs en levering is één woord: uitstekend!

Kwaliteit, prijs en levering is één woord: uitstekend!

Super en zeer goede bediening en vlugge levering

Als zeer duidelijk terug te vinden en kan niet beter zijn SUPER

Geweldig!

ik had onlangs 2mm draadkabel besteld . Maar helaas bleek daar een vlechtfoutje in te zitten. Ik heb dat gemeld , en zij stuurde mij gelijk een nieuwe rol met ook nog meer draad en nu zonder deze foutjes geweldig en snel goed opgelost tot een volgende aan koop.

Geweldig!!!!!!!!

Kan het niet afwachten om weer iets tebestellen

100% tevreden

Volledig aanbod en correcte levering

Netjes, overzichtelijk en snel geleverd.

Ik was op zoek naar kabel om iets mee vast te zetten of vond bij de Staalkabelstunter een passende oplossing. Een complete set met alle benodigdheden erbij en een hydraulische tang om mee te krimpen. Deze besteld, betaald en snel en netjes thuis geleverd in stevige verpakking. Kortom een aanrader!!

Was geen mega bestelling maar werd snel opgepakt en op maat gemaakt Heb heel vlot een kabelbrug voor m'n papagaai gemaakt Mooie duidelijke site Mooie materialen voor div doeleinden

Snelle levering. Verpakking leuk en goed

Uitstekend.

Mooie kwaliteit spullen en vlot geleverd.

super bedrijf snel en correct

snel geleverd goede service

Prima levering, mooi op tijd

Totaal geen op of aanmerkingen. Materiaal is mooi en goed verpakt en binnen 1 dag geleverd.

Zeer snel en goed geleverd

Duidelijke site en snel geleverd

Top service! netjes en snel verzonden.

Aanrader.

Gewoon goed

Snelle levering, keurig verpakt en een attentie in de vorm van een pen en een boekje waarin de eigenaren en medewerkers zich voorstellen.

Gewoon duidelijke site en prima afwerking van de order

Keer op keer levering zonder problemen.

Zeer vlug geleverd

Mijn pakje was zeer vlug geleverd en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Top service.

Goed en snel

Goed en snel