Perfecte levering

Heb ruim van te voren besteld. Heb haakjes voor een expositie besteld. Ze zijn binnen 48 uur geleverd. Super jullie staan in mijn bestellijst.

Wij hadden slechts een kleine bestelling (staalkabeltje voor een hanglamp) maar geheel conform de verwachting afgehandeld. Een bedrijf dat erin slaagt om on-line bestellen een persoonlijk tintje mee te geven! Knap gedaan!

Geleverd zoals besteld, hier bestel ik de volgende weer!

Super service en producten

Voor een hele nette prijs goede kwaliteit producten aangeschaft. Alles werd erg snel geleverd in een goede verpakking.

Super snel en goed

De bestelling was in no time bewerkt en we kregen de spullen heel snel. Precies wat we nodig hadden, dus ik ben helemaal tevreden en zou iedereen de winkel aanraden.

Online bestelling en levering waren efficient, snel en perfect.

Website product informatie, bestelling en betaling allen uitstekend. Levering snel en 100% conform bestelling.

Supersnel gekregen wat ik bestelde en ook nog van goede kwaliteit

prima ervaring

veel keus, duidelijke site.

Handleiding ontbrak maar behulpzaam

Goede prijs en pakket is redelijk snel geleverd. Er zat echter geen handleiding of iets dergelijks bij, maar via de mail info gehad over hoe te installeren.

TOP

Snel en plezierig.

Voorbeeldige service en snel geleverd

Voorbeeldige service en snel geleverd.

Precies zo als verwacht

. Snel geleverd, goed verpakt. Goed compleet product

Snelle levering, goed product

Prima organisatie!

Snelle en correcte levering van kwaliteit producten

Alles correct en op tijd geleverd. Prima.

geen klachten

Snelle levering, goede kwaliteit

Artikelen laag geprijsd, goede kwaliteit en snelle bezorging

mooie kwaliteit voor betaalbare prijs

Na ook telefonisch goed advies een order geplaatst voor set kabelspanners / kabel met toebehoren. Dit om een mooie stalen balustrade te completeren. Onderdelen snel ontvangen, compleet en precies de kwaliteit die ik graag verwachte. ( zoals het leuke intro filmpje ook beloofde) Bijna in de eindfase nu en ben benieuwd hoe mooi het zal staan in de woning. Zal t.z.t. ook foto's uploaden van mijn eindresultaat.

Levering was ok en op de afgesproken tijd.

Ik heb de bestelde stukken bekeken,ziet er ok uit,mooi afgewerkt. Project is maar binnen 2 a 3 weken. Laat nog wel iets weten. Mvg. Lut.

Prima en snel geleverd

Het uitzoeken en bestellen was simpel en makkelijk. En de levering was super snel.

Supersnel - spupervlot

De online bestelling en betaling ging vlekkeloos. De dag na de bestelling werd het correcte materiaal geleverd. Dus 100% dik in orde.

Prima. Erg klantvriendelijk.

Alles correct verlopen. Snel besteld en goed afgeleverd. Vakkundig verpakt en een gratis pen!

snelle correcte levering

`voor mij de eerste keer en daar ben ik tevreden over, dus nog niet veel ervaring met het bedrijf

Verdeeld.

Ervaring met Staalkabelstunter.com is prima. Jammer dat u het bezorgen overlaat aan DPD. 4 dagen misleidende informatie over het bezorgmoment (met dag en tijd) is geen positieve ervaring.

Goed materiaal

Geheel volgens de verpakking compleet

Prima product

Prima producten en levering