Prachtige producten, snelle levering

Prachtige producten, snelle levering

1e bestelling gedaan bij Staalkabelstunter

De bestelling van Technx Koppelingen V2 ging makkelijk via de website en de volgende dag al in huis. Ook een heldere intro na de bestelling hoe de order intern verder wordt afgehandeld. Dus aanbevelen, ja.

Prima ervaring

Prima producten, snelle levering, waar voor je geld.

Goed geadviseerd en geholpen !

Op de site zoveel verschillende dingen dat ik maar even een mailtje heb gestuurd met de vraag of ze me konden helpen. Keurig een antwoord met linkjes naar de producten en zodoende snel kunnen bestellen. Ook levering ging vlot. Top!

Waslijn Emma besteld, snel geleverd, maar niet compleet, inmiddels opgelost top

Snelle nette levering.

Mijn bestelde onderdelen werden snel en keurig verpakt verzonden en daardoor had ik het een dag later al in huis. Overzichtelijke site met groot assortiment aan RVS producten.

goed geregeld

Kleine bestelling maar snel geregeld en bezorgd.

Altijd goed, bedrijf straalt een goede sfeer uit

Heb meerdere bestellingen afgenomen en dat liep goed. Leuk bedrijf, ik kom er zeker weer!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Ik kocht hier een staalkabel met een flexibel kunststof omhulsel om het tuinsetje welke in de voortuin staat te beveiligen (Helaas worden deze nog wel eens "geleend") . De lengte van 3 meter is ruim voldoende voor onze toepassing. Handig is dat je de kabel door het oog kan rijgen. Bijbehorend slot is van minimale kwaliteit en begon na de afgelopen periode van regen te roesten. Flink ingespoten met de WD40 en is nu weer gangbaar. A;s het slot van iets betere kwaliteit was geweest had ik zeker 5 sterren gegeven. De levring was snel en entjes verpakt.

alles goed geregeld

alles goed geregeld.

Snelle levering en adequate reactie bij probleem

Twee keer werd door de pakketbezorger aangegeven dat ik niet thuis zou zijn geweest. Na mijn reactie volgde een goede terugkoppeling. Als elke leverancier toch eens zo zou handelen....

Top kwaliteit en snelle levering

Geweldige service en zeer snel

Goed en snel

Na de bestelling vanaf een overzichtelijke site, supersnelle levering.

Super tevreden.

Snelle en correcte levering.

Goede communicatie

Product was niet voorradig, netjes en op tijd van op de hoogte gesteld. Afleveradres gewijzigd, bestelling binnen zeer acceptabele tijd bezorgd.

Goede service en levering

Prima ervaring

Prima geregeld

Prachtig overzichtelijke site, snelle levering en zeer degelijk materiaal. En ook belangrijk!!! Niet zo duur!!!

Vlotte service

goede snelle service

prima service alleen verwachten wij in belgie spontaan een factuur te krijgen samen met de pakbon

Vriendelijk personeel

Helaas is de gekochte rioolonstopper meteen kapot gegaan bij het 1e gebruik

Pakket was iets vertraagd maar de communicatie was goed.

Prima product en snel geleverd

Het was de eerste bestelling bij de kabelstunter en het is mij prima bevallen,ze doen wat er beloofd is.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Goed product voor een redelijke prijs en snelle correcte levering,

Vlotte levering nadat de bestelling geplaatst is.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV