Levering op tijd, compleet en met zorg verpakt

Wat ik bestelde werd geleverd. Dat is normaal. Maar het was op tijd, compleet en met zorg ingepakt. Inclusief een geschenk en een motiverende brochure. Mooi bedrijf met oog voor de klant.

Snel, netjes verpakt en duidelijke site

Alles naar wens

Prima verzorgd

goede ervaring, zal hier vast vaker spullen bestellen.

Snelle en complete levering voor een redelijke prijs

Alle soorten van bevestigen meegeleverd

Snelle en goede service!

Product voldoet aan verwachting. Even telefonisch conctact gehad met een vraag, waarbij ik goed en klantvriendelijk geholpen ben.

Zoals het hoort, zonder gedoe

Goeie website, snel bestellen, snelle reactie en meedenken met de klant en snelle probleemloze levering. Top.

snel en correct geleverd

snel en correct geleverd

Goede prijs en snelle service

Kwaliteit en service waren super

Kwaliteit en service waren super

Prima geregeld

Prima geregeld en bezorgd

gewoon goed

net iets beter dan anderen.

Boven verwachting!

Zeer snel bezorgd, goed verpakt en excellente nazorg na telefonisch overleg.

Goed verzorgde verzending.

De producten die ik besteld had werden snel en netjes verzonden. Alleen de pakketdienst zelf was niet duidelijk in het daadwerkelijk leveren van mijn bestelling.

Top service: op tijd, extra support!!

Hi Annelies, Top service: op tijd, extra support!! Kortom de Staalkabel Stunter “overdelivers”!!! Thanks heerlijk om met jullie zaken te doen. Salut Ramon

Snelle levering en top producten

Zeer tevreden!

heel tevreden

Simpel gevonden en snel geleverd

Vaker iets besteld service goed. Snel geleverd.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit en stijlvolle verpakking

Staalkaberstunter heeft me positief verrast. Het pakketje doet je glimlachen en geeft positief gevoel. Tip voor het bedrijf: bedenk een andere naam ! Stunter zegt natuurlijk iets over prijs; maar jullie leveren vooral kwalititeit en een glimlach; eigenlijk nog belangrijker !

Snelle bezorging en voortreffelijke service

Mijn bestelling arriveerde zeer snel en er werd excellent en adequaat gereageerd op mijn vragen. Een compliment voor de voortreffelijke wijze waarop zij zaken doen.

Heel plezierig en behulpzaam. zeer adequaat.

Mijn vragen werden duidelijk en goed beantwoord. Ook aanvullend advies ontvangen. Kortom: nuttig en waardevol.

Snelle service, goede kwaliteit en prijs

Snelle verzending, goede kwaliteitsproducten en prijs. Leuk om de persoonlijke flyer bij de bestelling te vinden met verhalen over hun team. Het zijn zo te lezen echt mensen met hart voor hun vak - naast de know-how.

Snelle en accurate levering

Snelle, accurate en deskundige levering

Geleverde kabel is van hoogwaardige kwaliteit.

Geleverde materialen was precies wat ik nodig had.

Goed en snelle levering

Duidelijke site en makkelijk bestellen. En producten uitstekend.

Ontstopper gekocht maar nog niet gebruikt

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV