Snelle reactie, snelle levering, en een goed product, prijs is ook prima, goed bedrijf ga zo door

perfect

uitstekende ouderwetse service

Snelle, vlotte levering.

Het artikel werd vlot geleverd en voldeed aan alle verwachtingen.

Supersnelle levering

Zelden een snellere levering meegemaakt. Vandaag besteld, de volgende dag in huis. Keurig verpakt en zeer onder de indruk.

Gewoon goed

Duidelijk site je weet waar je aan toe bent, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering. Dus gewoon goed. j

Zeer goed!

De website is erg duidelijk. Bestelproces en bezorging verliepen snel en zonder problemen. Een aanrader dus!

Prima en vriendelijk

Zo besteld en ook zo geleverd, volgens afspraak.

Contact met medewerker, bestelling en aflevering zijn perfect verlopen.

Snel geregeld en betaalbaar

Bestelling binnen 2 dagen in huis op de afgesproken tijd geleverd. Probleem praktisch verholpen.

Kan niet met mijn bank via iDEAL

Goed contact gehad nadat ik niet kon betalen via iDEAL omdat mijn bank er bij stond, goede professionele aanpak verder

Snel, correct, goede communicatie

Alles verliep heel vlot

Zeer goed en snel geleverd.

Het is goed materiaal en snel geleverd. Alleen spijtig dat je niet gratis kan leveren in België. Daar let ik altijd op.

prima bedrijf met goede services

Mijn bestelling was niet in orde en heb alles retour gestuurd. Het geld wordt terug gestort incl. de verzendkosten. Omdat de fout bij de leverancier ligt hoop ik spoedig alsnog de materialen te kunnen bestellen.

correct en snel

sympathieke presentatie en uitstraling van het bedrijf.

Alles correct verlopen en product conform verwachting

ook een simpele bestelling wordt correct afgeleverd

Ik had alleen maar een simpele tang nodig. Bedankt, scheelt veel handwerk.

Helemaal prima!

Snelle service en altijd keurig verpakt!

heel goed

Als kunstenaar geen ervaring in deze branch. Na uitleg van mijn project is er goed en geduldig meegedacht. Daaruit is een prima product naar voren gekomen. Dank.

Top kwaliteit en service!

Fijne duidelijke webshop. Heb katrollen besteld en de kwaliteit is echt top.

Gute Qualität und schnelle Lieferung.

Super.

uitstekend

razensnel geleverd

In een woord geweldig.

Na maanden van geëmmer over wat te doen met onze lelijke schutting, andere schutting ervoor, betongaas met klimop, haag ervoor, kwamen opeens alle eindjes bij elkaar: kieperen, geleid langs rvs staalkabels. En dan niet alle losse onderdelen bij elkaar zoeken, maar heel fijn een complete set met alles erop en eraan. Prachtig materiaal, snel geleverd en goedkoper dan alles los uitgezocht bij de goedkoopste bouwmarkt. Een regelrechte aanrader.

Snelle service, duidelijke website

Snelle service en duidelijke website, meer verwacht je niet

Keurig

Goed verzorgd en snelle levering. Kwaliteit top

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV