Kwalitatief goed en snelle levering

Produkt is van goede kwaliteit en werd snel geleverd.

Producten en service voldoen aan verwachting

Producten en service voldoen aan verwachting

Snel, vriendelijk aan de telefoon, accuraat.

Snel en betrouwbaar

Ik was aangegrepen door de vriendelijkheid en de professionaliteit van het bestelproces via de webshop.

Een perfekte transaktie

Probleemloos

Gewoon Top

Makkelijke site. Betaalbaar en snel verzonden . Hadden niet 100% wat ik wilde hebben maar een goed alternatief.

Goed te volgen met track en tracé en de levering was duidelijk en snel

uitstekend

ik bestelde het product en betaalde. een dag later waren de producten bij mij thuis, met een gratis pen én een kortingscode voor de volgende bestelling. Goede prijs kwalitijd verhouding. Geen klachten.

top

leuk om mee te werken , en een snelle levering .

Top!!

Goede service. Vraag en antwoord.

Supersnel geleverd en netjes verpakt!

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Keurig in een mooie bedrukte doos, en de producten zelf nog eens in nette zakjes. Plus een flyer en pen cadeau!

Jullie zijn heel goed bezig!

Bij de bestelling kreeg ik een verkeerde melding op het scherm en bleef het even onzeker of de betaling goed was doorgekomen. Na het bevestigingsmailtje bleek alles in orde, de zending kwam snel, professioneel verpakt met een leuke actie-flyer. Het deel 'stunter' in de naam suggereert een veel lager niveau van producten en diensten dan jullie werkelijk leveren.

gewoon goede service en snel

Goed, snelle levering en het is zoals verwacht.

Het is goed bevallen. Ik had de kabels eerst elders besteld, maar ze konden niet waarmaken wat ze beloofde, of ze hadden mijn tekening niet goed geïnterpreteerd. We hebben de kabel toegepast voor een project met designlampen. Jammer dat ik hier geen foto's kan toevoegen.

Prima verlopen

Bestelling is netjes op tijd geleverd.

Na een telefoontje duidelijk wat er aanwezig is en supersnelle bezorging.

Gewoon goed.

Correct en goed geregeld.

Goed geregeld allemaal

Snel geregeld en mooi spul ook nog. Jammer dat er niet van die kleine "loodjes "zijn om vast te zetten of heb ik het fout gedaan Jan en Maaike Grou

Prima bedrijf!

Leuk info bij de bestelling over het bedrijf! Ik ga een foto opsturen van de gekochte katrollen van dit bedrijf.

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Prima contact en snelle levering (indien voorradig)

zeer goed

Dit was voor mijn de eerste keer als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik moet wezen

Snel, eenvoudig en prettig geregeld!

Dynamisch bedrijf dat goed in elkaar steekt. Leuk opgezet.

geweldig

snelontvangen, ondanks het slechte weer

Altijd snel geleverd aan een stunt prijs! Zeer tevreden

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV