Precies wat ik zocht

Werkt goed verstopping is geheel verholpen

Prettig en snel

Prettig en snel

Top-Service

Bestellung und Lieferung gingen rasend schnell! 1A-Ware! 1A-Verpackung! Man merkt, dass hier ein sehr gutes Team arbeitet!

Snelle verzending en goede kwaliteit.

Snelle en nette afhandeling

Prima prijs-kwaliteit. Verpakking ernstig beschadigd, product in orde. Bij een bestelling wordt je netjes op de hoogte gehouden met misschien wat veel e-mailtjes, maar dan weet je wel hoe het zit.

Top ,snelle levering

Snelle levering.

Helder advies, snelle levering en goede uitleg hoe het proces na bestelling verloopt

Zie titel

In eerste instantie niet gekregen waar ik om vroeg

Niet gekregen wat ik vroeg. Bleek een misvertand die we telefonisch prima hebben opgelost. Heel klantvriendelijk En adequaat.

prima ga zo door

niets te klagen GEERT

Alles top in orde

Prima produkt en prima levering, niks op aan te merken!

Snel, transparant

Kortom geweldig - doe zo verder met jullie concept ! Duidelijke strategie en marketing - leuke verpakking, leuke attentie - kortom een plezier!!

Prima product en service

Tevreden met het bestelde kabel. Voldoet aan mijn verwachting. Op tijd geleverd, zelfs in deze moeilijke omstandigheden van covid19 en winterweer.

Exact zoals een online aankoop hoort!

Perfect, snelle levering, exact product.

Prima verzorgd.

Ondanks de Corona kregen we onze bestelling netjes op tijd. Top.

Erg tevreden

Het kettingslot kwam erg snel en is erg stevig. Zoals verwacht.

Vlotte levering mooie vormgeving

Mooi product, dat vonden de mannen van mijn gereedschapswinkel in de buurt ook. Al had ik in aanvang wat commentaar, maar door de prettige, vlotte en correcte mailwisseling ben ik super tevreden over staalkabelstunter en ook fijn dat ze na de eerste review met me meedenken, dus ene aanpassing was/is zeer op zijn plaats. Op naar de volgende bestelling.

Superservice

Mijn pakketje was waarschijnlijk zoek geraakt, maar Annelies heeft het super opgelost. Complimenten. Fam.Monfils. Wateringen

Prima snelle service

Mijn artikelen waren snel bezorgd. Alleen jammer dat je er niet voor kleinere bedragen kunt bestellen.

Prima goede spullen en correct afgeleverd.

n

Snelle en correcte levering!

Ik zocht kabels om mijn fitnessapparaat te herstellen en vond wat ik zocht op jullie site. Overzichtelijke site, duidelijke keuze, veel uitleg en een heel vlotte levering.

Snelle levering.

Duidelijke site. Goede kwaliteit producten.

Snel gevonden, snel besteeld en snel geleverd

Van mijn fitnessapparaat was een katrol met lager sterk gaan knarsen en heb naar vervangende katrollen gezocht en bij staalkabelstunter een goed egevonden. Direct besteld en 1 dag later kon ik de katrol vervangen en was van het geknars af.

geweldig

Duidelijke website, snelle levering, goede verpakking

Product voldoet aan de verwachting

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV