Heel erg goed!

Zeer goede kwaliteit. Ik ben 100 procent tevreden.

betrouwbaar

Netjes verpakt en snelle levering. Het is fijn ook om zo zaken te doen!

Levering zoals verwacht.

Snel en accuraat geleverd zoals verwacht van een eerdere bestelling. Leuke folder met geschiedenis van het bedrijf.

15:00 besteld, volgende dag in huis!

Mooi product en snelle service, na telefonisch goed advies te hebben ontvangen.

Ongekend goed

Dit heb ik in al die jaren nog niet eerder meegemaakt. Ik kreeg antwoord op mijn vraag middels een filmpje, de materialen die ik besteld had waren niet goed (maar door mij al wel besteld en al onderweg) maar ik kreeg een feilloos advies en de juiste spullen kwamen de volgende dag bij mij binnen. Erg fijn om op deze manier online iets te kopen en als je materialen zoekt in hun sector zou ik niet twijfelen en het hier bestellen

Alles klopte. En leuk dat er een fraaie folder en pen bij zat. Geeft net dat beetje extra.

Prima geregeld.

Goed en op tijd geleverd.

Snel en goed.. zoals je wil.

Gewoon snel verzonden en opgehaald bij dpd pakketpunt. Informatie up to dste

Bijna goed....

Bestelling kwam razendsnel binnen, mooi verpakt en louter kwalitatief hoogwaardige materialen. Echter werd mij bestelling incompleet geleverd...na telefonisch contact te hebben gehad zijn de ontbrekende spullen een dag later nageleverd. Prima opgelost!

100% tevreden

Zowel bestellen als de prijs/kwaliteit en de levering van voor tot achter in orde!

Snelle levering en een zeer goede kwaliteit, ook netjes verpakt

Hele vlotte levering.

Super geregeld en snel, das wel heel lekker als je er op zit te wachten.

SUPER.

heldere site, prima afhandeling

Dat was een prettige manier om aan mijn spulletjes te komen.

Uitgebreide keuze in staalkabel ophangen systeemen

OK

Wij betalen vooraf bij Staalkabel. Dit kan vanwege de grootte van ons bedrijf soms even duren, helaas cancelled Staalkabel dan de opdracht. Dat geeft extra werk voor ons. Wellicht iets langer de order vasthouden? Zou ons in ieder geval helpen. Verder prima service en uitstekende prijs !

Snelle reactie en levering

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, goed product.

Goed en snel geleverd

De levering is snel en bijna altijd goed, heb een keer een artikel niet geleverd gekregen. Maar na telefonisch contact werd het direct na geleverd. Mooie en goede producten tegen een mooi prijsje.

Goed advies en snelle afhandeling

In telefonisch overleg mbt mijn vraagstelling goed geadviseerd; na bestelling is eea snel geleverd.

ben zeer goed geholpen ook per telefoon

Heel goede service

Heel goede ervaring.

snelle levering en netjes verzorgd

Ik heb bij staalkabelstunter een setje katrollen, waslijnkabel en bevestigingsmateriaal uitgezocht en besteld. Het uitzoeken op de website uit zo’n groot assortiment ging prima. De bestelling werd vlot geleverd en was heel netjes verzorgd, compleet met leuke folder over het bedrijf. Ik kan staalkabelstunter van harte aanbevelen!

Zoals je hoopt!

Alles wat ik bestelde was op voorraad, en werd snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden van het verzenden.

Hebben me snel en goed geadviseerd

Prima ervaring

91 Dalwagenseweg