Alles in Ordnung

Sehr gute Ware, schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Kwaliteit tegen een scherpe prijs, snelle levering.

Okay

Het assortiment mag uitgebreider en duidelijker opgedeeld. Bijvoorbeeld in de dikte van de draad...

Kwalitatief, omschrijving kan beter

Ik ontving 6 stanford beveiligingskabels "20 cm". De twee ogen aan weerszijden van de kabel zijn duidelijk van hoge kwaliteit. De ogen zijn extreem stevig bevestigd aan de kabel. Ik verwacht dus niet dat dat snel zullen los komen. De omhulzing van de kabel in doorzichtig vinyl voelt kwalitatief en zacht aan zodat de kans aanzienlijk verkleind wordt dat iets beschadigd raakt door het kabelgedeelde. Samen gevat een solide product dus. Wel ben ik teleurgesteld in de nauwkeurigheid/duidelijkheid van de opgegeven omschrijving op de website. Mijn verwachting was dat de lengte van het effectieve (doorzichtige) kabelgedeelte 20cm zou bedragen. Dit is echter maar ~14,5cm. De afstand tussen de basissen van de ogen bedraagt ~18cm. De totale lengte van eind tot eind bedraagt ~21,5cm. Nu zit ik dus met kabels die eigenlijk net te kort zijn.

Prima voorlichting en een nette duidelijke website

De web site heb ik als prettig ervaren en kon ik mijn keuze snel maken. Een snelle levering die keurig verpakt was. Heb ik weer een klus met staaldraad e.d. dan kom ik hier zeker weer.

perfect

Uiterst snelle, goedverpakte en volledige levering. Zeer degelijk materiaal. Een aanrader!

Zoals eerder, zeer goed

Snelle levering, kwalitatief materiaal

Niks aan te merken, alles is goed en correct verlopen.

Zeer positief.

Komen afspraken correct na

Naast scherpe prijzen en snelle service is er ook nog een telefonische service / helpdesk

Duidelijk, snel, netjes,af.

Vlugge afhandeling van levering. Netjes verpakt, duidelijke montage video's. Fijn

heel erg goed

Komen afspraken goed na.Goed produkt

Perfecte service, perfecte producten; persoonlijk

Niets aan toe te voegen!

Super snel en zéér vriendelijke hulp aan de telefoon

Echte service en snelle levering

Prima prijs/kwaliteit

Scherpe(re) prijs en toen er een kleine leververtraging was proactief een belletje. Prima!

super !

Helemaal goed

Snelle correcte levering. Aanrader!!

Bestellen en daarop volgend een snelle levering. Geen problemen gehad. ALLES NETJES VERPAKT.

geweldig

Fijn om te weten dat je de goede producten ontvangt.

Na contact is het probleem goed opgelost

Had 2 staalkabel met lussen besteld ,en kwam erachter dat dit niet door t gat past van mijn mozaïek schilderij, nu vraag ik aan hun ,hoe kan ik t oplossen? Krijg als antwoord Niet ,of de lus eraf knippen en met een speciale tang en klem dicht drukken. Nou ja ik ga geen tang aanschaffen, wil een goede oplossing zonder teveel kosten of ze moeten zeggen ,stuur alles terug en je krijgt meteen je geld terug NA CONTACT met klantenservice, kon ik de 2 staaldraadkabels retour sturen en zou t bedrag terug gestort worden. Helaas was deze aankoop voor mij niet geslaagd, maar dóór de goede service ,is alles goed geregeld!

Prima product. Super snel geleverd.

Prima geholpen.

Grappig filmpje direct na het bestellen waarbij je de mensen ziet die de bestelling behandelen. Grappig. Verder de volgende dag een mailtje waarin aangegeven word dat het artikel even niet beschikbaar is en pas later in de week word geleverd. Aardig en persoonlijk.

Alles naar wens geleverd.

Eerste kennismaking is mij super bevallen. Een aanrader

Efficiënt en to the point, meer moet dát niet zijn The place to be

Ze maken maken makkelijk

Ze komen na wat ze beloven, gewoon :perfect

geen opmerkingen, dus helemaal goed

Zoals hierboven. Ruime keuze en vlotte levering. Totaalpakket was ook handig. Voor een particulier was het bij andere handelaars niet eenvoudig om deze specifieke kabelophanging te bestellen.

Top bedrijf

Prima advies en snelle levering gewoonweg top.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV