Mooie webwinkel met veel keus. Alles snel, correct en goed verpakt geleverd!

Mooi materiaal, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Mooi materiaal, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Website is overzichtelijk en verzending wordt netjes verpakt.

heel goed en snelle levering

goed en snelle levering

Zeer prettig bedrijf. Telefonisch contact gehad voor advies waar ik heel goed werd geholpen. De levering was boven verwachting zo snel. Kortom De Staalkabelstunter is betrouwbaar, snel en onderhouden ook nog eens contact met zijn klanten.

Prima service en snelheid

Prima service en snelheid

Prima materiaal, goede service en tijdige levering.

Zie boven.

tevreden

na klacht(je) direct door hun contact gezocht en correctie doorgevoerd.

Zeer snelle levering

Wat u laat zien in uw promotie filmpje klopt Ga zo door

Super goed

Zeer goede service bij de bestelling en bericht over de aflevering via DPD

Prima web winkel

Mooie artikelen

eindstops staaldraden

ik heb eindstops voor 1.5 staaldraden besteld en deze zijn super snel geleverd ook de kwaliteit is top!

Duidelijke site, goede service bij vragen, aanrader

Rvs bedradingsKit 3 besteld met extra onderdelen voor het geval dat, aangezien ik vermoedde dat extra draadogen nodig zouden zijn, 20m verdeeld over 3 draden is 6m, dan zijn 2 schroefogen niet genoeg. Voor amateurs of 1e keer zou het handig zijn aan te geven welke gereedschappen nodig zijn, goede draadknipper is een vereiste met gevlochten draad. Ook een foto van hoe en waar onderdelen uiteindelijk horen zou helpen.

Prachtig slot, snelle levering

heel erg leuk die folder erbij van wie jullie zijn. ik maar denken aan voetbalvelden groot plaatstalen staalkabel magazijn waar de vrachtautoos in en uit rijden. blijkt t bij jullie in de achtertuin te zijn bij wijze van spreken. leuk volgende keer weer bij jullie. succes verder en groet Bonnie Harbers

correct en vlugge bediening !

Correcte bediening en vlugge levering !

Snelle verzending van een kabel die helaas na 1 keer geknakt was.

Tevreden met de verzending. Over het product was ik niet tevreden maar via overleg is het alsnog goed gekomen. Dank jullie wel!

goed en snel besteld en geleverd

goed en snel besteld en geleverd

Schnelle und freundliche Auftragsabwicklung

Ich war über die günstigen ANgebote erstaunt und habe zum Test Mehrere Artikel bestellt Super Qualität und sehr schnelle Lieferung 2 Tage nach der Vorkasse war die Ware komplett vor Ort

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnelle Bearbeitung

Schnelle Antworten; Beste Produktbeschreibung Sehr nette Abwicklung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

super

Prima services klopte allemaal

prima webshop

Het bestelde product is snel geleverd. De verpakking had iets steviger gemogen, maar verder zeer tevreden!

Prima service en snelle levering

Gemakkelijk materiaal uitzoeken en bestellen.

heel goed

prima bedrijf,

Snel geleverd.

Degelijk materiaal.

Prima en snel geregeld

Voor mij is het enige minpunt dat er niet op rekening kan worden gekocht, aangezien ik in een bedrijf werk waar de eigenaar niet altijd aanwezig is om te betalen schiet ik het zelf steeds voor, wordt uiteraard wel terugbetaald, maar is niet klant/bedrijfsvriendelijk. Als de betaling op rekening zou kunnen dan had ik vijf sterren aangetikt. Tijdens de bestelling heb ik een referentie opgegeven voor de facturatie, maar die kom ik op de factuur niet tegen.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV