goed advies en snelle levering en service

erg prettig, denk mee, goed advies. En toen ik toch wat te veel besteld had werd ook niet moeilijk gedaan over retour sturen.

Vlotte levering

Goed zoals altijd!

Goede waslijnen voor een nette prijs

Goede waslijnen gekocht voor een goede prijs. De lijnen hangen er strak bij. En de vrouw is er erg happy mee.

TOP

Goed product. Nette prijs. Snel geleverd! En op de site ook producten die je niet vaal ziet, en wel zou kunnen gebruiken. Heel handig.

Goed advies en prettig te woord gestaan

Op mijn vraag kreeg ik advies waaraan je merkt dat je met iemand spreekt die deskundig is. Zo zou je het overal willen.

Goed bedrijf. Prima leveringssnelheid.

Prima ervaring. Snelle levering. Overzichtelijke website.

Snelle levering.

Hulp met werking treklier door middel van filmpje.

Mooi product en snelle levering

Goed product en tevreden over levering

Tevreden

PERFECT

BELOFTES WORDEN NAGEKOMEN OP EEN SNELLE, DOELTREFFENDE MANIER. PROFICIAT STUNTER

Snel en professioneel

Nog nooit een slechte ervaring. Goed advies.

Prima producten en snelle en goede levering

Als je een speciaaltje zoekt in de aangeboden producten dan is deze leverancier de juiste en de overzichtelijke website werkt daar zeker aan mee. Kortom ik ben een zeer tevreden klant die zeker zal terugkeren.

Zeer snelle levering en prima produkten

Zeer snelle levering en prima produkten

zeer snel de levering en ik heb gekregen wat ik wou

goede services

Heel goed!

Super snel, net verpakt, product als omschreven, goede prijs/kwaliteit!!

Staalkabelstunter: prima, verzendbedrijf DPD: slecht

Ik had een waslijn besteld bij Staalkabelstunter. Toen die na een aantal dagen nog niet aangekomen was, heb ik contact opgenomen met DPD, de pakketbezorger waar Staalkabelstunter mee werkt. Mijn pakje zou "verkeerd gescand" zijn en "op een verkeerde band" zijn terechtgekomen. Zowel ik als Annelies van Walsem van Staalkabelstunter hebben er alles aan gedaan om schot in de zaak te krijgfen, maar dat heeft al met al wel zo'n 10 dagen geduurd. Héél slecht. Over Staalkabelstunter zelf niets dan lof. Voor het ontstane ongemak, waar zij niets aan konden doen, kreeg ik nog een cadeautje toegestuurd. Ga zo door! :-)

Snelle levering, goed product

Gietijzer wielen bestel en voldoen ruim aan de verwachting.

Alles was goed geregeld

Ook het telefonisch contact die ik met de mensen had was correct .

Fijn, accuraat

Snelle en complete levering.

Verwachtingen meer dan waargemaakt, top leverancier!

snelle correcte levering

zie bovenstaande zin :)

Snelle levering en goede kwaliteit

Lekker soepele kabel

Super tevreden

Ik bestelde 3 cijfersloten , waarvan 1 bij instellen defect bleek. Binnen de kortste keren werd mij een nieuw exemplaar opgestuurd en dit zonder bijkomende kosten ! Super aan te raden firma !!!

Perfect geregeld

Alles precies zoals je hoopt dat het gaat. Geen problemen, volgens belofte geleverd.

Superrrrr

Top snel geleverd en super ingepakt ook.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV