Overzichtelijke site, snel besteld, snel geleverd.

Een goede zaak!

Ze hadden wat ik zocht tegen een redelijke prijs. Snel geleverd.

Super vlugge levering. Bedankt

Zie hierboven

Uitstekend. snelle bezorging en de juiste producten!

Uitstekend. snelle bezorging en de juiste producten!

Prima materiaal Heel goede prijs Goed op tijd geleverd Prima status opvolging van de bestelling

Opgelost

Haakjes zijn geleverd als beloofd maar communicatie is nog steeds niet op orde.

Stevig en duurzaam topmateriaal

Ik heb een pergola gemaakt om schaduw te brengen over ons terras tijdens de warme zomerdagen. De staalkabel die ik bij jullie bestelde heb ik door een metalen kader en enkele camouflagenetten geweven. Stevig en duurzaam topmateriaal, ben zeer tevreden met het resultaat!

snelle levering ,en op voorraad

Goed product, op tijd geleverd. Super zo!

Duidelijke site, goede service en snel (en mooi) geleverd!

Fijn bedrijf. Mensen weten waar ze het over hebben. Meerdere keren besteld nu.

is

Vlot geleverd

Vrijdagavond besteld en dinsdag binnen gekregen

Prima producten en snelle levering

Prima producten en snelle levering

Een luisterend oor; een oplossing op maat en met vertrouwen

Bij kabelstunter terechtgekomen om kabel voor kabelbaan te kopen. Project toegelicht. Staalkabelstunter had luisterend oor en dacht met mij mee. Gaf me passende raad voor kabelbaan en maakte met mij een faire deal voor gewenste kabelbaan. 100% satisfaction.

Snel, compleet en nauwkeurig geleverd.

Na deskundig telefonisch advies ontving ik de materialen netjes op elkaar afgestemd.

Bij kleine/lichte bestellingen: vraag of het via gewone post kan.

Ook kleine/lichte bestellingen worden via DPD verzonden. De kosten zijn dan relatief hoog. Het is dan zinvol om te vragen of het via een gewone enveloppe kan worden bezorgd. En anders is het zinvol om het dicht bij huis te zoeken. .

Een klantvriendelijk en verrassend bedrijf dat klaar staat de klant

Voor Speelotheek Groningen nam ik telefonisch contact op i.v.m. vragen betreffende materialen om 2 coronaschermen aan een systeemplafond te hangen op onze nieuwe locatie. Tot mijn grote verrassing ontving ik dezelfde dag een mail van Annelies met de melding van een gratis pakket met alle materialen die we nodig zouden hebben. Als non-profitorganisatie met alleen vrijwilligers zijn we daar geweldig blij mee. Naast het uitstekende aanbod in de duidelijke, overzichtelijke webwinkel ook een bedrijf met een hart!

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Ok

verzorgd en vlug geleverd

Zeer snelle levering, mooie prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en mooie prijs kwaliteit verhouding

Schnell und gut.

Schnell und gut.

Mooi assortiment en fijn responsief bedrijf.

Snelle en zorgvuldige levering. Staalkabelstunter is groot genoeg om professioneel zaken te kunnen doen en klein genoeg om mee te denken en flexibel te blijven.

Vakkundig en behulpzaam

Nadat ik tevergeefs voor de deur van het bedrijf stond, kon ik helaas niet geholpen worden. Via de mail wel goed geadviseerd. De klus is naar tevredenheid klaar.

Klasse

De ontstoppingsveer was er in een mum van een seconde doorheen, gelukkig!! Thanks!

Probleemloze levering, snel en goed verpakt. Een volgende keer bestel ik hier zeker weer.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV