Gewoonweg ouderwets GOED !

TOP !

Makkelijk bestellen en betalen en keurig verpakt geleverd.

Snel en correct. Tiptop

prima service

duidelijke website en bestelling perfect afgeleverd

de bestelling die ik geplaatst had is perfect geleverd en ook is de website zeer duidelijk

Top bedrijf

Goeie service en snelle levering

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd!

Prima service, altijd correct geleverd. Goede producten.

Vlot besteld, vlug geleverd en degelijk materiaal

Positief! Alles in orde en ok

snel verstuurd .

goede ervaring

Betrouwbare site, snelle verzending

Mijn bestelling omvatte meer dan veertig artikelen. Bij aflevering bleek er een artikel te missen. Een telefoontje en het werd meteen nagestuurd. Dat bleek echter het verkeerde type te zijn, dus weer kontakt. De fout werd onmiddellijk rechtgezet. Vergissen is menselijk, het snelle herstel van de fout maakt je een betrouwbare firma. En de toon van de kontakten was zeer hartelijk, en dat beleef je toch ook regelmatig anders. Dat verdient een extra pluim.

Super product.

Ik zocht iets om een hangstoel op te hangen en vond hier de perfecte beugel. Ben blij met het product.

Zeer aangename 1e bestelling

Ik was vooral verrast door de vlotheid waarmee mijn 1e bestelling geleverd werd.

Prima service!

snel geleverd en goede kwaliteit

Product voldoet geheel aan mijn verwachting. Overzichtelijke site en snelle levering.

Netjes en snel, kan niet beter!

Netjes en snel, kan niet beter!

Super snelle correcte levering, binnen 24 uur, top

Eerste keer besteld, zeer snel geleverd, goed verpakt, voor een zeer concurrerende prijs, echt top. In de bij gevoegde documentatie krijgt het internetbedrijf ook een gezicht. Erg goed gedaan. Het wordt zo duidelijk dat achter de website een betrokken team staat. Ga zo door zou ik zeggen, dikke pluim!

Goede webwinkel

Snelle en correcte levering . Top

Cabere G16 eenvoudig in gebruik

De Cabere G16 is zeer betaalbaar en eenvoudig in het gebruik voor het oplossen van verstoppingsproblemen in je afvoerleidingen. Het kan handmatig worden bediend, of nog makkeljker, met een accuboor.

Prima firma

Degelijk materiaal en vlotte levering.

Ok

geleverde onderdelen naar wens

Omdat ik geen klemtang heb , heb ik gebruik gemaakt van een hydrauliek slangenpers om de ovale klembusjes vast aan de staaldraad te klemmen werkt perfect.

Blij mee

Heldere website snelle levering van top materiaal

Duidelijk, makkelijk en klantvriendelijk

Bestellen was heel makkelijk en het werd snel bezorgd.

Gewoon perfect

Levering volgens afspraak, korte levertijd. Prijs /kwaliteit verhouding is goed.

Zeer goed geholpen. Vriendelijke medewerkers.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV