Goed assortiment en snelle levering

Goede website, snelle levering

Gewoon een goede website met duidelijke informatie en snelle levering.

Goede service en snelle levering, top

correcte service, snelle levering, goed verpakt

Degelijk materiaal, snel geleverd, goed verpakt. Als ik nog staalkabel materiaal zoek, weet ik waarnaartoe !

goede materialen snel geleverd

We wilden voor onze rozen een goed en duurzaam klimsysteem. Staalkabel en rvs toebehoren bleek de oplossing. Het is inmiddels al bevestigd tegen de pergola. Was minder moeilijk dan gedacht.

Super snel en goed!

Mooi filmpje toe ik had besteld en een goeie communicatie wanneer het pakketje binnen komt en dat was snel en dan ook nog een leuke verrassing toegevoegd. Kortom zeer tevreden!

Een Balustrade Kit 5mm + RVS kabel besteld en enkele schroefogen om druivenlaar te leiden.

Makkelijk om te monteren, en valt niet echt op tegen gemetste muur.

Goed zaken foen

Goede website met overzichtelijke keuzes. Uitgebreide en goede kwaliteit artikelen. Keurige afhandeling van bevestiging tot levering.

Snel en degelijk, uitstekende prijs/kwaliteit!

Snelle levering en uitstekend product!

Zeer goede service.

Snelle levering, ruim aanbod

Snelle levering, ruim aanbod

goede overzichtelijke site en zeer gebruiksvriendelijk.

Goede en snelle en correcte levering en de producten zijn van zeer goede kwaliteit.

alles wie erwartet

ein großes Sortiment mit genau den Drahtseilstopps, die ich benötigt habe. Was will man mehr.

SUPER SNEL GEREGELD

Super snel geregeld.

levering ok , toch graag betere handleiding bij gereedschap .

Omdat het voor een sporadische gebruiker niet meteen duidelijk is hoe dit gereedschap te gebruiken zou een uitgebreide handleiding, met de gebruikelijke stappen verduidelijkt met enkele foto's , echt wel van pas komen ! Nu diende dit proefondervindelijk te gebeuren waardoor er ook enkele mislukte producten volgden ... Dit is dus te vermijden , kortom : graag wat meer duiding , ook alsde fabrikant niet meer meegeeft zou het fijn zijn om van Staalkabelstunter zelf dan een uitgewerkte handleiding mee te krijgen .

Ruim assortiment van goed materiaal dat snel geleverd wordt

Erg vlotte levering van goed materiaal. Prijzen zijn niet scherp, maar als je er van op aan komt dat het materiaal goed is en snel uit voorraad geleverd kan worden is dat ook veel waard.

Freundlich, schnell und alles so wie es sein soll! Danke, gern wieder!

Bestellung, Lieferung und alle dazugehörigen Kontaktierungen waren ohne jede Kritik!

Superservice !!!

Echt een aanrader, vlotte communicatie en snelle leveringen.. Dit is een voorbeeld voor vele bedrijven ! TOP

Snelle en goede levering

Snelle levering en prima producten

snelle levering goede kwaliteit.

Makkelijk en snel

Snelle service en een goed werkende site

Netjes en snel

Prima veel uitzoek en snel geleverd

Superproduct

Moest ik in de toekomt nog kabels vandoen hebben bestel ik ze zeker bij Staalkabelstunter

nette snelle levering

Goede materialen voor een goede prijs. Keuring geleverd.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV