Product volgens beschrijving snelle correcte levering

Geen verdere toelichting

Zeer snelle en goede levering.

Kwaliteit is zichtbaar aanwezig.

Snelle levering en prima product

Snelle levering en prima product

Alles ging top

Handige website, en snel geleverd! Dik tevreden. En Ik weet zelfs wie mijn pakket heeft ingepakt ;-)

Pakketje is niet bezorgd, wel netjes opgelost

Pakketje is niet bezorgd. Uiteindelijk wel netjes opgelost door webwinkel

Snelle levering en prima bevestigingsmateriaal

Prima oplossing voor mijn bevestigings probleem.

ingoedeordeontvangen

Werkt naar behoren

vlot en netjes afgehandeld

Buitengewoon origineel en leuk om te zien hoe een mooie, charmante dame mijn bestelling naar Harm brengt! Goede kwaliteit RVS draadklemmen en vlotte levering.

Goede kwaliteit en snelle levering

Het filmpje over de verzending is erg leuk gedaan, geeft het gevoel alsof jouw pakketje wordt ingepakt.

Staalkabels voor windverbanden

Zeer snelle levering en netjes een duidelijke reactie als je vragen hebt! Er zat ook een hele fijne balpen bij.

Snel en top alles geregeld.

Had een stuk kabel nodig. Veel keuze mogelijkheden. Besteld en de volgende dag in huis.

Prima kwaliteit en zeer goede prijs

De levering was super snel toppie

Service voldeed geheel aan de verwachtingen.

Snelle en correcte service.

Snelle en goede service

Zeker een terugkerende klant!

Super snelle levertijd en goed product

Super overzichtelijke site. Snelle levertijd en leuke aftersales

Snel en perfect geleverd.

Besteld materiaal snel en volledig in orde geleverd, aanrader!

uitstekend

prettig en fijn, snelle service

snelle service, alles naar wens.

alle onderdelen voor het ophangsysteem van een grote kunst-installatie netjes bij elkaar... volgende week installeren we het geheel en doorstaat het materiaal de vuurproef !

Top!!!

Goede, snele en nette levering Het filmpje na de betaling waarbij de bon en de bestelling worden geregeld vindt ik echt geniaal. Voor ons bedrijf gaan wij in de toekomst ook zeker gebruik van staalkabelstunter maken. Klein minpuntje: bij de tweede bestelling lag de server van Staalkabelstunter er uit, kan gebeuren maar we kregen ook geen telefonisch contact op dat moment.

Correct

Eerste keer dat ik hier bestelde,was verbaasd dat het zo vlug werd geleverd. Perfect verpakt en kwaliteitsproduct! Hier koop ik nog!

Snelle corrrecte levering

Prima en duidelijke Nederlandse webshop van een Nederlandse bedrijf. Zeer concurrerend. Snelle en probleemloze levering. M.a.w. prettig zaken doen.

heel vlugge bezorging en alles in orde

een aanrader om met deze firma te werken

Correcte Service

Zeer goede en vlugge service - direkt antwoord via mail en telefoon ! Super ! Bedankt nogmaals.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV