Super snel en goed verpakt

Ik zou 5 sterren hebben gegeven als de bestelling compleet was. Ontbrak een slot bij de 10 mtr kabel. Stond wel op de pakbon maar helaas.

Aanrader

Super snel reactie op de bestelling en dezelfde dag nog verzonden.

prima service, een aanrader

Een absolute aanrader, vriendelijk, netjes verpakt, goede informatie. uitgebreid gamma en prima kwaliteit.

Product is precies wat ik zocht, verzending kon beter.

Het product is precies wat ik zocht en voeldoet aan mijn verwachtingen. Kwaliteit versus prijs is goed. Verpakking was prima al buigt een rol dun draad makkelijker in een bubbelfolie enveloppe. De verzending via DPD was helaas teleurstellend. Werd maandags opgehaald bij de afzender om daarna 2 volle dagen op het depot van DPD te blijven steken. Geen heldere informatie van DPD over de status en pas een paar uur voor de werkelijke bezorging op Donderdag, kreeg ik melding dat de bestelling bezorgd zou worden. In Corona tijden doet zelfs PostNL het veel beter, daar krijg ik mijn bestelling gewoon de volgende dag.

Snelle levering en voordelig

veel keus en voor vrijwel alles een oplossing. Ik had niet meer nodig maar bij het browsen van de site werd ik erg hebberig .

Perfect slot geleverd voor mijn Tuinset

Ik was opzoeken naar slot voor mijn nieuwe Tuinset. Maar deze set staat aan de straatzijde .via Google kwam ik op deze site terug , perfect prijs kwaliteit verhouding ... echte aanrader..

Precies wat je verwacht van een internetwinkel.

Meer dan uitstekend!

Uitgebreid assortiment Prijstechnisch zeer aantrekkelijk Snelle verzending

Goed advies gekregen

De informatie die ik ontving was oké. De levering op tijd.

prima service

bestelproces en levering waren prima en ook leuk ingericht :)

Werkt wel - maar spiraal kwam los uit de trommel

Verstopping zat heel ver - op einde spiraal - werkte wel- verstopping weg - maar bij terugtrekken spiraal kwam deze uit de oranje trommel.

Mooie producten, geweldige service!

Ik was op zoek naar een staalkabel met lussen voor een specifieke toepassing. Ik had daar op meerdere momenten diverse vragen over. Die zijn allemaal met veel vriendelijkheid en deskundigheid beantwoord. En het heeft geleid tot een perfecte keuze en product.

Dat apparaat werkt Perfect

Zeer tevreden , binnen 10 minuten was de klus verklaard ,bedankt!!

Zeer tevreden!

Telefonisch informatie opgevraagd. Online besteld, bevestiging ontvangen plus track and trace en volgende dag geleverd op aangegeven locatie. Het filmpje hoe Staalkabelstunter de bestelling verwerkt vond ik leuk om te zien.

Alles bestens

Schnelle Lieferung

Levering niet helemaal zoals dat hoort! Verder geen klacht.

Een kleine teleurstelling dat de artikelen niet op de beloofde volgende dag werden geleverd maar een dag later. Nu was dat in dit geval niet echt noodzakelijk maar dat kan in bepaalde gevallen natuurlijk wel vervelend zijn. Voor de rest geen klachten.

De volgende dag reeds geleverd

Prima, compleet en snel

Eigenlijk alles top. Factuur ontbreekt en op mijn mail nog geen antwoord gehad

matig

kwaliteit kabel valt tegen erg los gevlochten dus niet geschikt voor lier.

Super.

Prima winkel. Een voorbeeld voor allen. Ook de site ziet er prima uit.

Vertrouwd bedrijf

Snelle levering goederen

Zeer tevreden!

Enkele malen telefonisch en mailcontact gehad met Staalkabelstunter.com. Telkens bijzonder vriendelijk en accuraat geholpen en te woord gestaan. Bestelling werd geheel volgens afspraak snel en volgens opdracht ontvangen door ons. Dik tevreden over dit bedrijf en zeer zeker een aanrader voor iedereen! Top!

Snelle service, ruime keuze

Snelle service / levering, ruime keuze voor iedereen

Heldere website en een snelle en correcte levering.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV