superrrr

Prima website, snelle reacties en snelle verzending.

Goed aanbod, scherpe prijs

Ruim aanbod tegen een scherpe prijs. Slecht een enkel item is niet te vinden. Levering is snel, leuk gedaan en ook voor kleine bestellingen wordt alles echt netjes verzorgd.

sehr positiv in allen Kriterien

bezüglich Preis und Leistung sehr gut, gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

perfect !

Eindelijk een stevige waslijn (60 kg belasting)

Super goed.

Het artikel wat ik bij heb afgenomen is super goed, zowel prijs als artikel. Een klein hintje is rechts of links de zwendel kunnen plaatsen. Dan kan je deze lier unieverseel gebruiken. De levering was fantastisch binnen de afgesproken tijd. P.S De lier werk prima en voldoet aan al mijn verwachtingen. Super bedankt. Met vriendelijke groet G.C.M Meeuwis

Snelle levering, zeer goede kwaliteit.

Ik zocht naar een schroefoog, met bepaalde diameter schroefdraad en oog, van zeer degelijke kwaliteit, iets wat ze in de gangbare bouwmarkten niet hebben. Hier gevonden.

perfect

Snelle bezorging, prima verpakt, goed te volgen via track&trace. Product volgens verwachting. Niets op aan te merken.

Keurig, precies volgens afspraak.

Dik tevreden, levering correct en op tijd.

Goed aanbod

Uitgebreid aanbod vond er alles wat ik nodig had. Heel behulpzaam, vriendelijke communicatie.

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd. Leuk filmpje op de site!

er wordt oplossings gericht gewerkt

Ipv iets te melden als niet op voorraad komen ze met een alternatief wat goed werkt

Op tijd en correct geleverd

positief

Overzichtelijke site en snel geleverd.

Er werd niets vermeld over de volgende dag thuis. Als ik dus zaterdag iets bestel ga ik er van uit dat het maandag wordt behandeld en dinsdag wordt geleverd. Ik kreeg een bezorg tijdstip op van twee uren. Precies in het midden van deze tijden bezorgd. Goede service dus.

Correcte en snelle levering van mijn sleutelringen

Klantvriendelijke website! En als je besteld hebt volgt er een filmpje over hoe het verder gaat met je bestelling. Dit vond ik wel grappig.

Snel en goed

Prima product (kniptang staaldraad) vlotte levering goede prijs

100 m kabel dia 3mm, stainless steel.

Levering overeenkomstig de bestelling. Degelijk verpakt.

Prima het kleine pakketje verstuurd hoor

Het waren sleutelhangers die ik nodig had omdat ik veel kantkloswerk Had liggen deze tijd vind deze generatie er niet veel aan om een Kante kleedje neer te leggen. Nu heb ik kleine stukjes kant in de hangers gedaan en met succes allemaal blij.en ik met mijn 90 jaren goed van de zelf gemaakte kant van af gekomen. Gr. Mv. Geluk. Het

zeer ruime keus, duidelijke foto's met afmetingen en vlotte afwerking

zeer ruime keus, duidelijke foto's met afmetingen en vlotte afwerking en in mijn specifieke bestelling is een fout zeer snel en goed hersteld.

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Prima ervaring.

Telefonisch Goed bereikbaar en duidelijke antwoorden

Ervaring prima,producten moeilijk te vinden via zoekmachine,1 maal op de site ook moeilijk om de producten te vinden.

Prima prijs

prima prijs en de artikelen zijn snel gelezen

Zoals het moet zijn.

Super alles in orde besteld, verzonden en geleverd zoals het moet. Ik kom zeker terug.

Goede info via website, Correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

Snel geleverd, kwaliteit matig, doet goedkoop aan

Waslijn pakket besteld. Kwaliteit van de materialen is matig. Draadspanners zouden bij de Action kunnen liggen, haken die bij weinig spanning al verbuigen. Toch maar naar de bouwmarkt gegaan en steviger onderdelen gehaald.

Goede service en snelle levering

Er bleek een deel van de bestelling niet direct leverbaar te zijn. Er werd direct contact opgenomen en meegedacht over eventuele oplossingen. Erg prettig deze service. Goede kwaliteit materialen.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV