Snelle en correcte levering!

De bestelling kwam volledig en op tijd toe, alleen waren enkele draadklemmen stuk.

De staalkabel en karabijnhaak zijn top, de draadklemmen echter niet. De schroefdraad op de klemmen was volgens mij te dun, waardoor de moer niet stevig kon vastgedraaid worden of hij gleed terug naar boven. **Na het plaatsen van deze recensie, werd ik zeer snel gecontacteerd en het probleem was direct opgelost. Er zijn mij enkele nieuwe klemmen doorgestuurd, zeer aangenaam verrast van de service!**

Goede en snelle levering,en nog een kleine attentie...

Goede artikelen geleverd

Fijne firma om zaken mee te doen

heel fijne

perfect

Keurig na 2 werkdagen geleverd.

De bestelde schroefogen voldoen aan mijn verwachting (eenvoudige kwaliteit), maar een staalkwaliteitsaanduiding is zeker wenselijk.

Op tijd geleverd. Prima product.

Snel, betaalbaar en ruime keuze!

Snel, betaalbaar en ruime keuze! Vandaag besteld morgen in huis, goed verpakt.

Ik had een paar vragen en ben goed geholpen.

Netjes verpakt en snelle levering

Goede en snelle levering

top

vlotte levering

zeer goede afhandeling en communicatie van de leveringsstadia degelijk product aan aantrekkelijke prijs website aan te raden

Zoals altijd weer alles op tijd!!

Goed partner om mee samen te werken.

Kwaliteit en prijs perfect

Zeer Snel Geleverd.

Goede service en prima voorlichting met YouTube filmpjes

prima prijs, prima communicatie en snelle levering

Na zoeken naar een slot met staalkabel die niet op voorraad was kreeg ik keurig voorstellen van alternatieven die ook nog eens voordeliger waren. Prima service.

Top Qualität, Top Performance bei Kommunikation und Lieferung

Super Service

Alles prima afgehandeld

top

top dus

Snelle vlotte ervaring!

Bovendien goeie filmpjes met handleiding. Snelle reactie op mijn vraag. Alleen opgelet. Gratis verzending is niet in België.

goede en snelle levering

Bedrijf levert volgens afspraak en snelle levering

Snel en goed

Sup[er voor elkaar dit bedrijf!!

Helemaal op gelijk verstuurd goed verpakt, en leuke sfeer met bestellen filmpjes etc! Gelijk bestellen!

Snelle levering, producten exact conform verwachting

En mooi verpakt, top!

Service gericht en snel geleverd.

Ik had wat vragen. Hebben ze zelf getest, waardoor er een goed advies kwam. Dat is toch wel fijn! Website info soms wat karig, maar ja, je kunt ook niet alles publiceren.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV