Hello, It was a pleasure to place an order and recieve the goods so quickly cross border. And I receiver my package sooner cross border then the one inside Germany. So I could approve the while shopping experience.
De bestelling die ik geplaatst had is snel en accuraat afgehandeld.top!!
Overzichtelijke site, je kan snel alles terugvinden. Ook wat rondsurfen om ideeën op te doen. Bestelling geplaatst en die de volgende dag gekregen. Zeer tevreden dus.
Korte tijd werd de bestelling afgehandeld en geleverd .vandaar, super goed
Snelle inhoudelijke reactie op vragen. Goed aanbod van zowel materialen als bijpassende gereedschappen.
Snel, keurig verpakt
Precies wat ik nodig had voor mijn harmonica doek
snel ontvangen
Ich habe ein dünnes Stahlkabel bestellt und hatte mich sehr gefreut, dass Sie diese Stärke (0,5mm) im Sortiment hatten. Leider hat auf der Website die Information gefehlt, dass das Stahlkabel mit PVC ummantelt ist, was ich nicht wollte. Ich würde Sie bitten, diese Information auf Ihrer Seite zu ergänzen.
Ursprüngliche Bewertung
Ik had materiaal nodig voor een project waarmee ik geen ervaring had. Ik kwam terecht op de Staalkabelstunter website en vond alles wat ik nodig had met veel informatie en aantrekkelijke prijzen. Ik had en paar keer contact gehad per email en werd altijd snel en vriendelijk te woord gestaan. Echt persoonlijke service. Die vind je niet vaak meer!
Goed met snelle levering
Heldere website, ruim assortiment en nette prijzen. Zeer tevreden over bestelde product en levering.
Alle staaldraad benodigdheden verkrijgbaar voor een goede prijs en snel geleverd
Betrouwbaar, prima service en snelle levering
Dit bedrijf staat open voor kritiek en zijn bereid om zich daar in aan te passen dus Mijn complimenten voor de flexibiliteit.
Ursprüngliche Bewertung
Vraag me af of deze mensen kennis van zaken hebben, lijkt meer op een doorschrijf internet bedrijf
Snelle leveren goed product Alleen was de geadresseerde zo onduidelijk dat ik 2 keer naar het afhaal punt moest, om het op te halen
Het enige is dat als je zondags besteld het niet de volgende dag er is daar zou bij de bestelling even een aantekening bij maken .van de rest was het prima
Beste klant, Dank voor uw feedback. We geven aan.. Op werkdagen voor 15uur besteld= direct verstuurd. Op Zondag werken we niet :-) Vriendelijke groet, Annelies van Staalkabelstunter
Het bezorgen duurde langer dan verwacht. Zaterdag besteld en woensdag in huis. Maar het product is goed en voor een mooie prijs.
Goed, levering duurt soms langer dan aangegeven. Correcte opvolging en feedback van de firma gekregen. Kwaliteit van materiaal was in orde.
Ursprüngliche Bewertung
Heb op 8 Juni 4 kabelspanners besteld. Ondertussen bijna 10 dagen later en nog steeds niets ontvangen. Ook geen info van verzender of bezorgingsdienst DPD dat er iets zou fout gelopen zijn. Bellen naar DPD om info te vragen kost 0,30€ per minuut en heb nog niemand kunnen bereiken. Voor 15u besteld morgen geleverd klopt dus niet echt. Althans in mijn geval.
Makkelijke bestelsite en goede sortering. Dus keuze was snel gemaakt!
De bestelde producten voldeden aan de verwachting en werden snel geleverd. Zou er zeker zo nog een keer bestellen. Ik kon daarnaast ook erg het filmpje waarderen van wat er gebeurd als de order ontvangen is :)
Ik heb een kabelslot van 8 meter gekocht om mijn tuinmeubelen vast te zetten. Helaas is de kabel sterk getordeerd waardoor het heel lastig tussen de stoelen door te trekken is. Dit had m.i. erbij vermeld moeten worden. Levering was wel heel snel. . Staalkabelstunter heeft de beschrijving direct aangepast en mij een meer dan royale oplossing aangeboden. Zelden zo'n goede service meegemaakt. Helaas kan ik maar vijf sterren geven.
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb een kabelslot van 8 meter gekocht om mijn tuinmeubelen vast te zetten. Helaas is de kabel sterk getordeerd waardoor het heel lastig tussen de stoelen door te trekken is. Dir had m.i. erbij vermeld mieten worden. Levering was wel heel snel.
Goed telefonisch advies, snelle levering. Prachtig resultaat.
91 Dalwagenseweg
Opheusden 4043MV