Eerste aanschaf

1 en al <TOP>

Super snelle levering makkelijker website

Prima product snel en netjes afgelevrd

Precies wat ik had verwacht

Goede kwaliteit-prijs verhouding

Goede kwaliteits producten tegen een redelijke prijs en snelle levering

Dik voor elkaar

Helemaal tevreden

Gewoon perfect

Netjes en snel geregeld

Besteld en was niet in voorraad Maar werd per telefoon er van op de hoogte gebracht dat is pas service en toch was de bestelling er nog snel

Snel en goede kwaliteit

Kwaliteit boven verwachting. Snel bezorgd.

Snelle en goede levering

Snelle goede levering en netjes verpakt

goede service

de site was duidelijk ruime keus en een snelle levering ook een goede communicatie en service

bestellen, levering en producten dik in orde

Stalen schroefoor en staalkabel met ommanteling en lussen voldeden aan de verwachting.

Nette afhandeling bestelling

Had een prachtige kabel gevonden om mijn bbq aan vast te leggen. Bij aflevering blijkt dat ik de verkeerde heb besteld. Kabel zonder problemen retour.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede duidelijke website en snelle levering van hun artikelen en een leuke folder erbij van wat ze allemaal te bieden hebben

top, netjes

alles keurig verpakt en geleverd !!!

correct en betrouwbaar

niks negatief te vermelden.

Netjes verpakt. Bestelling zoals verwacht.

Klacht naar tevredenheid opgelost

Ik heb een vraag gesteld over belastbaarheid van bepaalde bouten. Ondanks dat ze hier wel snel op reageren. Kunnen ze hier geen antwoord op geven. Daarnaast heb ik het product absurd laat ontvangen. Naar aanleiding van mijn klacht heeft staalkabel stunter contact met mij opgenomen. Zij hebben mijn klacht naar tevredenheid opgelost. Ik zou in het vervolg wederom bij hun bestellen.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Vlotte levering en onderdelen zoals beloofd.

Snel geleverd en product naar wens

nvt

Goede ervaring, al meerdere keren besteld, ruim aanbod

Ik heb hier al meerdere keren besteld. Ruim aanbod, scherpe prijzen, snelle verzending. Ik zou er zeker nog bestellen indien ik iets nodig heb uit hun assortiment.

Great buying experience!

Good prices, good website, fast delivery - fully recommend!

Snelle levering, top kwaliteit en persoonlijke benadering

Duidelijke website met enorm assortiment. Zeer goede kwaliteit. Werd geleverd in eej stevige verpakking met een informatief boekje over het bedrijf met voorbeelden van toepassingen van hun producten ter inspiratie. Kleine attentie erbij. 100 punten!

Uitstekende levering, prima producten voor een goede prijs

Uitstekende levering, prima producten voor een goede prijs

snel goed toppie

goed verzorgd leuk dat filmpje bij het bestellen

Goeie service goed product

Prima levering goeie kwaliteit