snelle en goede levering

snelle en goede levering

snelle verzending en goed materiaal

snelle verzending en goed materiaal, al vaker zaken besteld en naar tevredenheid afgehandeld.

Duidelijke website en supersnelle levering

Zeer duidelijke website en mijn bestelling is supersnel geleverd

Goed product en snelle verzending!

Mooie kabels en een goed product. Werd ook snel verzonden, dus overall tevreden en een aanrader.

Ook bij problemen / vragen na aankoop wordt er professioneel naar een oplossing gezocht. Het resultaat als gevolg van verschil tussen imperial_ en metrische maatvoering wordt niet voldoende naar voren gebracht

Prima opgepakt, vlot afgewikkeld

Ik ben goed geholpen

Hele goeie club di!!

Snelle verzending, goede communicatie, prima producten, bevallen goed!

goed produkt

Super geholpen

Uitstekende service.zal het zeker aanbevelen

Prima webshop

Snel geleverd in keurige verpakking. Kabel ziet er professioneel uit.

Super alles Gut

Schnelle Lieferung alles Bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Slechte kwaliteit

Er hing een bijbootje in van 40 kilo, netjes opgehangen aan drie geplastificeerde staalkabels met lussen (kant en klaar besteld) De volgende dag lag het bootje te bungelen in het water en waren twee lussen geknapt Dikke troep

Eindelijk precies de onderdeeltjes gevonden die ik nodig heb!

Naast de snelle levering hebben ze ook een breed aanbod. Wilde eerst niet online bestellen wegens de verzendkosten. Maar nadat ik 5 ijzerzaken af ben geweest en nog steeds niet gevonden had wat ik zocht ben ik toch maar op internet gaan zoeken. Helemaal geen spijt van gehad! De onderdeeltjes waren super snel binnen en het eindresultaat is nu prachtig. Thanks staalkabelstunter

Nog niet uit geprobeerd maar ziet er goed uit

Ziet er goed uit

Goede service, vriendelijke klantenservice.

Mijn bestelling goed verpakt ontvangen, er was iets fout gegaan met een bepaald artikel, per ongeluk het verkeerde ingepakt, na 1 telefoontje de volgende dag het juiste artikel in huis, top service!

Niet alles op voorraad, wel goede communicatie

Houden me op de hoogte en reageren snel op vragen.

Perfect zoals het moet

Perfect zoals het moet

Fantastisch snelle levering

Mijn defect onderdeel is zonder probleem vervangen.

Alles goed geregeld

Product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Kreeg wat ik had besteld

Alle producten werden duidelijk voorgesteld

alles correct en snel ontvangen

Eerst mail contact gehad over een bepaald product. Snel en duidelijk antwoord terug over de juiste toepassing van het product. Zodat we er hier veilig mee aan het werk kunnen.

snelle service

goede prijs

Keurig behandeld

Onderdelen lagen op tijd klaar.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV