Snelle uitlevering

Snelle uitlevering en compleet

Goed materiaal en snel geleverd!

Zeer tevreden over de RVS ankerbouten

Compleet aanbod, goede service

Prima aanbod, voldoende keuze, aantrekkelijk zoeken en prima afhandeling. Ik mis alleen bulk verkoop(korting). Sommige dingen heb je niet 1 of 2 nodig, maar 100.

Snel geleverd. Kwalitatief goed.

Top.

Snelle en correcte levering!

Was heel goed

Perfecte afhandeling van de bestelling

Goed product

Makelijk te verwerken

Snel en correct

De bestelling kwam de volgende dag al binnen en was compleet en correct.

geweldig . kreeg email dat materiaal binnen was. besteld en andere dag in huis.

Draadspanners waren niet op voorraad. met klantenservice gemaild. Amtwoord was komen over week binnen. netjes email gehad dat ze weer binnen waren. besteld andere dag in huis. zodat we met hemelvaartsdag kunnen klussen.

Kijk, zo moet het!

Behoorlijk toegankelijke site. Snel gevonden wat ik zocht. Besteld, en binnen de kortste keren werd het bezorgd. Erg leuk filmpje over wat er gebeurt na het afrekenen.

Goede service, Overzichtelijke website, Kwaliteit

Ik heb de eigenaren persoonlijk gemaild! Was verrast door de service en de duidelijke website. Reageren ook snel op de mail. Super :)

perfect

strak, snel en effecient :)!

Prima levering

Geleverd wat is beloofd

goede prijs kwaliteitverhouding

Snelle levering, keurig en leuk verpakt en duidelijke website.

Snel en goed.

Goede en snelle levering, alles goed verpakt en de juiste aantallen in de verpakking.

Ruime keuze, prima spul, snelle levering

Duidelijk web-site; alles netjes geordend. Ruime keuze, ik wist niet dat er zoveel ophangsystemen waren; geleverde spullen zijn van goede kwaliteit. En dan ook nog de volgende dag al in Huis. Prima!

Te laat

De beloofde levertermijn werd niet gerespecteerd, nog werd er enige info gegeven dat het te laat ging geleverd worden, nog werd er een Nieuwe leverdatum voorgesteld. Ook moest ik zelf achter mijn bestelling aangaan. Ik kreeg wel antwoord op mijn email, maar ook zij kon niets doen, blijkbaar. Ook kon ik geen neen invullen bij de info over de privacy notatie

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Netjes en op tijd geleverd.

Netjes en op tijd geleverd.

Prima voor mekaar

geen comentaar

prima geregeld.

gewoon netjes.

Topbehandeling en speedlevering

Eerste bestelling was een topervaring

Prima product en levering!

Ik had de bestelling spoedig in huis, goed verpakt en van goede kwaliteit.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV