uitstekend

volgens de gangbare normen verwerkt en afgeleverd

Snelle verzending met de juiste producten

Wat ik echt leuk vond is dat ik de bestelling geplaatst had en dat er een filmpje kwam met de medewerkers. De bestelling werd in dat filmpje gecontroleerd op betaling en vervolgens doorgegeven aan de collega die de materialen inpakt. Dat vond ik echt heel erg leuk....Echt origineel

Maakt een mens blij

Heel correcte firma , met snelle levering, en degelijk materiaal , Ps, alles netjes verpakt en kleine attentie voor de klant , top

Prima verzorgd

Prima verzorgd

bestelling en levering verliep perfect

bestelling en levering verliep perfect

bestelde kabel voldoet niet aan wensen

Had een gecoatte kabel besteld om als fitness kabel te gebruiken, jammer genoeg laat de coating los van de kabel (komt ruimte tussen). Teven kwam ik een paar centimeter te kort, wil niet mieren neuken maar 5 meter is 5 meter

Aangename verwelkoming bij aankoop. Kompleet gamma producten. Product perfect verpakt. Snelle levering. Proficiat!

Vlotte on-line bestelling en levering naar Belgie.

Een product dat hier niet gekend is, maar wel super handig blijkt te zijn. Middels een you-tube filmpje gevonden wat we al een hele tijd zochten: handmatige draadspanners.

Redelijk goed

Er zou een 2 amper accu bij zitten maar het is 1.5 amper accu er jammer en de veer slaat erg gouw dubbel

Duidelijke site, heide communicatie.

kan ik niet geven omdat het nog niet geleverd is

Het geleverde spullen zijn goed aan gekomen.Er was wel een vertraging, ikwerd daarvan ingelicht per mail dat de spullen later zouden komen de beoordeling mail werd wel voor het geleverde spullen verstuurd waardoor wat onbegrip ontstond. Maar uiteindelijk heb ik de kabel en zijn koppelingen netjes kunnen installeren in mijn pergola

Snelle levering, goede prijzen

Snel geleverd en prima verpakt

Super snel geleverd hoge kwaliteit product

's ochtends besteld, uur later al verzonden en volgende dag in huis. Mooie producten in lijn met verwachting.

Levering volgens verwachting alleen een dag te laat

Levering dag te laat

Duidelijk website en snelle levering

Eerste keer iets besteld, gevonden via google, duidelijke website en snelle levering, voor herhaling vatbaar.

Redelijke prijzen en snelle bezorging.

Snel, goede beschrijving en alles perfect op maat!

Makkelijke keuze vanaf de website. Precies geleverd zoals aangegeven.

Kwaliteit, service en keuze voor goede prijs

We zochten een staalkabel om terrasmeubels vast te zetten. Bij staalkabelstunter.com kwamen we een ruim assortiment tegen voor een goede prijs. Na bestelling zeer snel in huis en het blijkt echt goede kwaliteit. Een aanrader!

Snel en goed

Alles in prima verpakking binnen gekregen. Wat wij besteld hadden zat er in

Alles naar wens

Een perfect bedrijf. Ik vond op hun website makkelijk exact wat ik zocht Bestelde het en was over 2 dagen al geleverd. - Goede producten, - Goede prijs, - Snel en accuraat. Wat wil je als consument meer?

Tevreden

Tevreden

Geweldige service

Het eerste pakket was niet goed toen teruggestuurd en gelijk het juiste besteld. Volgende dag in huis. Inmiddels ook al het geld terug van het eerste pakket.

Goede producten

Prima prijzen, prima service!

Echt goed!

Snel en een uitzonderlijk assortiment.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV