Top bedrijf die meedenkt waar ze kunnen !

Soms gaan de dingen niet zoals het gewoonlijk gaat en dan is het heel plezierig als een leverancier met je meedenkt naar een goede oplossing. Dat is zeer fijn in een internet maatschappij waar we niemand meer echt kennen. EWG

Verzorgd pakket, bereidwillige en goeie klantenservice.

Door corona even op ons pakket moeten wachten. Contact opgenomen met staalkabelstunter hierover. Bereidwillig en op vriendelijke wijze verder geholpen. Pakket kwam goed aan, verzorgd.

Goed!

Snel geleverd en zeer mooie dikke kabel.

Top spul,en snel geleverd !

Stevige waslijn die je niet in de winkels tegenkomt.

Super leuke persoonlijke webshop met handige youtube filmpjes

Heel prettige webshop. Super overzichtelijk en de persoonlijke aandacht maakt dat je toch , ook al bestel je op afstand, het gevoel hebt dat je in een fysieke winkel shopt. Kortom: een aanrader!!!

Prima advies en prima spullen

Beetje warrige email, maar uiteindelijk toch het juiste materiaal geadviseerd.

Prettig online winkelen

Alles duidelijk en voor mij was alles verkrijgbaar en hoefde niet naar andere winkels. Ook niet voor de prijs.

Niet goed.

Er worden zaken als ijzerdraad aangeboden die er niet zijn. 1,25 mm 500 gram is er niet. 1,8 mm 50 meter is er niet maar wordt wél aangeboden. Dan sturen ze 'gewoon' wat anders op: 2,2 mm Vervolgens doen ze wel hun best om het te repareren en betalen zo veel terug dat ik nu de 2,2 mm gratis heb! Gaf ik eerst nog een score van 1, nu is dat een 5 geworden met een positieve aanbeveling.

snel geleverd en netjes verpakt

het product wat ik besteld had is snel geleverd en netjes verpakt.

overzichtelijke site + bestelling de volgende dag in huis.

Goede support en meedenken

Goede support om mijn fitness toestel door middel van staalkabels te verstevigen. Ik kan nu heerlijk in mijn tuin sporten op een stevig en stabiel toestel!

Snelle levering van prima producten

Prima spul voor een goede prijs. Niks mis mee

Goed, snel en voordelig

Goed, snel en voordelig

Betrouwbare webshop

Toen mijn bestelling iets langer op zich liet wachten door de corona-crisis, en ik de klantendienst contacteerde, kreeg ik heel snel de nodige feed-back. Bedankt kabelstunter jullie houden woord, en je hebt er een tevreden klant bij !!

Prijs kwaliteit goed product, mijn probleem geraakte vrij snel opgelost.

Had al vrij veel ontstoppingsproducten gebruikt. Niets lukte. Dit toestel deed wat het moest, en vrij snel: ontstoppen. Enige minpunt: geen handleiding bij het product. Dat was een beetje zoeken ... You tube filmpje helpt, maar dit kan beter.

snel accuraat en volledig

De eerste keer zaken gedaan en meteen al zo’n goede indruk Levering snel en volledig. Goede verpakking. Uitstekend. onze dank voor de goede service. Fam Storm. Den Haag.

Pakket netjes en snel afgeleverd met de juiste materialen

Uitstekend!

Ook technisch zeer goede webwinkel.

Duidelijke site,mooie materialen

De site is duidelijk opgezet alsook het bestellen is een fluitje van een cent bij de Staalkabelstunter, mooi assortiment. Alleen jammer dat zij pakketdienst DPD gebruiken, ze hadden mijn pakket netjes de volgende dag opgestuurd maar is bij de pakketdienst DPD gewoon een paar dagen op de plank blijven liggen, jammer want ik het het snel nodig. Dus Staalkabelstunter........zoek aub een nieuwe pakketbezorger.

geweldig product

Snelle levering, goede prijs

Uitgebreid assortiment

Snelle regeling

Besteld en een dag later meteen geleverd! Top

Gewoonweg perfect 👌🏻

Gewoonweg perfect 👌🏻

Fijne zaak om mee te werken.

Duidelijk , prettig en gezellig!

zeer overzichtelijke digitale winkel, vlotte en correcte levering

Spijtig dat ik een kleine aanvullende bestelling moest plaatsen. De lengte van de ophangkits was me niet duidelijk. Waarschijnlijk zelf slecht gekeken.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV