Expert advies en sterk aanbod

Met het advies van de experts heb ik mezelf een hoop moeite en geld uitgespaard door ineens het juiste materiaal te bestellen. Zeer vriendelijke service en een uitgebreid aanbod aan producten in deze niche van staalkabels en de toepassingen. Zeer tevreden en zal hier bij volgende projecten zeker opnieuw bestellen.

goede telefonische advisering

Ik belde voor advies en heb zeker 3 minuten met de vriendelijke medewerker overlegd wat voor mij de juiste keus zou zijn, overigens 10 minuten voor de deadline van: vóór 15.00 uur bestellen volgende dag in huis. Bezorging was idd gelijk de volgende dag. Helemaal super dus!

Makkelijk besteld, prima prijs, snel geleverd

De website is makkelijk in gebruik. Ik had bij een ander bedrijf 3mm geplastificeerde kabel gekocht. Het was wel even uitzoeken welke klemmen ik hiervoor kon gebruiken. Verder zijn de producten 1-2 dagen later geleverd. Mooi snel, voor een prima prijs.

Duidelijke website, snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van het materiaal. De duidelijke website heeft mij geholpen een goede keuze te maken

Zeer uitstekende service

Na ik jullie gevonden had en ik belde om advies ben ik zeer goed geholpen in alles wat ik nodig had.Jullie namen de tijd en advies .

prima product en supersnel geleverd

Mooie website en ook heel leuk dat je een kijkje achter de schermen van een internetwinkel krijgt, een leuk menselijk gezicht waardoor het veel leuker is om je spullen hier te bestellen

Goede kwaliteit materialen

Levert goede kwaliteit tegen gunstige prijzen. Goede aflever service ook.

Top.

Correct en duidelijk

Zeer goed!

Goede kwaliteit, snel geleverd. Bedankt!

Directe en correcte levering,zelfs tijdens corona

Positieve ervaring,alles correct zelfs tijdens Corona

Goede materialen in een snelle bestelling

Ze doen wat ze beloven: Goed materiaal snel geleverd. Binnen 48 uur thuis.

Heb de bestelling nog niet ontvangen

DPD heeft nog niet geleverd, spijtig heb de goederen dringend nodig Alain +32 471661196

zeer correct

aaa

Top service!

Super duidelijke site, snel geleverd, keurig!

Vriendelijk en behulpzaam.

Na eat vragen over hoe ik het beste iets kon oplossen een duidelijk antwoord gekregen. Na bestelling binnen een dag geleverd!

Goede communicatie en snelle levering

Na de online bestelling goed via de mail op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Geleverde producten geheel naar verwachting.

Snel, netjes, lijkt goed spul.

Snel geleverd, 50 m 5 mm draad netjes gespoeld op plastic rol, geen overdreven grote kartonnen doos – ook wel een keer fijn. Dankdank!

snelle levering, goede prijs, uitgebreid assortiment.

Wij gebruiken RVS staalkabel professioneel, o.a. voor high-end lampen.

Prima ervaring met dit bedrijf

Bestellen verliep gemakkelijk en vlot; de bestelling was keurig op de afgesproken tijd op te halen bij het afhaalpunt. Complimenten.

Topservice, waar duidelijk gecommuniceerd wordt!

Alles naar wens. Duidelijk en correct. goed geinformeerd.

order netjes geleverd en snel

Duidelijke website Track and Trace DPD: ook de juiste keuze als bezorger

Uitstekend product erg netjes bezorgd!

Goed product geleverd gekregen in een stevige verpakking met leuke extra's. Zeker aan te raden!

Tevreden

tevreden

Helaas verkeerde draadspanner ontvangen

Foute levering snel opgelost. Goede service en hoge kwaliteit producten.

Ik had een heleboel vragen en die zijn stuk voor stuk snel beantwoord. Spullen die ik besteld heb zijn van mooie kwaliteit.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV