Supersnelle levering

Je zou het niet verwachten bij een bedrijf met de naam Staalkabelstunter, maar ik heb er rollen klittenband van 25 meter gekocht voor een scherpe prijs. Daarnaast een supersnelle levering en mails over alle stappen in het bestelproces. Wat wil een mens nog meer 👍

Goede ervaring

Snelle levering, goede materialen

Telefonisch advies, snel geleverd, goede kwaliteit

Bestellen ging eenvoudig en supersnel geleverd

Heldere site om te bestellen en een dag later werd het al geleverd. Aangezien ik nu thuiswerk, agv Corona, was afleveren geen probleem. Anders was ik niet blij geweest met DPD. Afleverpunten in mijn omgeving hebben beperkte openstelling en is het nog altijd lastig een pakje bij Servicepunt op te halen. Heb heel sterke voorkeur voor PostNL. Sterker nog, als ik vooraf had geweten dat het niet via PostNL zou worden geleverd had ik mijn bestelling bij andere leverancier geplaatst.

Eindelijk een wasdraad die het doet!

Eerste wasdraad kwam uit een Brico. Na een jaar: barsten en doorroesten. leuk voor de was. Tweede kwam uit een andere doe-het-zelf. Bij de eerste windstoot was hij zo uitgerekt dat de was tegen de grond sleepte. Deze DOET het!

Gewoon goed

De staaldraad is goed en snelle levering

Goed!

snel , correct en duidelijk.

Duidelijke site, snel van leveren. en een sympathiek filmpje en uitleg . Ik wil dat mijn website en shop er ook zo uit gaan zien.

Goed geregeld

Alles binnen zoals besteld en prima afgeleverd, en snel...

Snel geleverd, prima service

Tip: maak ook rvs-leiboom-pakket gebaseerd op 5 draden

Product volgens verwachting

Prima product

Goede service 👍

Ze geven goed advies , en word vriendelijk geholpen.

correcte levering en degelijk materiaal

De set katrolletjes werden correct geleverd op mijn thuisadres, samen met leuke extra's (balpen en knutselspelletje).

Mijn bestellingen worden tot nu toe altijd snel en correct afgehandeld.

- kwalitatief goede producten - snelle respons - correcte order afhandeling

Perfect, goede kwaliteit, snelle levering

Super, tot de volgende keer, zeker aan te bevelen

Uitstekend. Snelle levering, goede producten

Zeer tevreden. Site is duidelijk Goede producten Goede prijs Snelle levering Enige opmerking: Er is geen mogelijkheid om aangepaste lengtes staalkabel met pvc te bestellen dus als je 3meter nodig hebt, moet je toch een rol van 20 meter bestellen. Dat is het enige puntje.

goede, vlotte en correcte afhandeling

goede, vlotte en correcte afhandeling

Ondanks de Coronadrukte supersnel geleverd!

Bestelling in goede staat toegekomen!

Snelle levering, correcte afhandeling

Snel geleverd, miste alléén één oog. Werd nageleverd zonder problemen.

Goede ervaring met de firma .

Bestelling was de volgende dag reeds afgeleverd aan de vervoerfirma . Goede communicatie met dit bedrijf . Klantvriendelijk !

Snelle levering en degelijke kwaliteit

Ik kwam er wel uit maar een beknopte handleiding was handig geweest

Zeer snelle levering en correct

Goed geregeld

Donderdag was mijn afvoer verstopt, toen ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Het koppelen van een springveer aan een boormachine zou moeten werken. Vrijdagochtend de bestelling voor zaterdag gedaan en ik had na 1 dag het product. Springveer ging volledig in de afvoer en heb het volledig kunnen ontstoppen!!

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV