Kon niet beter

Snel verzonden en netjes verpakt

snel en precies volgens afspraak.

goede website, ruim assortiement, snelle en goede levering.

Ik ben zeer tevreden!

Duidelijke website, correcte prijzen, snelle levering. Alles prima !

Duidelijke en Snel

Leuk bedrijf, met snelle service en persoonlijke benadering. Dit voelt als een bedrijf die ik al jaren ken, al heb ik zojuist pas mijn eerste bestelling hier gedaan.

Gewoon echt GOED !

Wederom goed en snel geregeld Top tent!

Betrouwbare webshop.

Goed geïnformeerd over verzending, directe levering, prijs/kwaliteit uitstekend.

Erg blij met jullie. Snelle levering en een degelijk product

Zo moet het.

Overzichtelijke site, nette prijs en goede levering.

Snel en goed

👍

Snelle levering tegen mooie prijs

Snel en niet te duur.

snelheid en prijs ... SUPER

Snelle levering , goede prijs , duidelijke website , klein geschenkje (balpen) bovenop .... gewoon TOP

goede producten en snel geleverd

goede producten en snel geleverd

goede snelle levering .

goede snelle levering .

besteld en geleverd

besteld en correct geleverd, dat is wat we verwachten bij een bestelling.

Nogmaals een positieve ervaring met Nederland voor werkmateriaal

Ik ben om meerdere redenen positief over mijn aankoop. Ik kon genieten van enkele aanbiedingen en daarenboven blijk ik over uiterst degelijk materiaal te beschikken. Door de zeer degelijke informatie op de website leerde ik heel wat bij over 'inox' en weet ik voortaan op wat te letten (alvast inzake kwaliteit).

Snelle levering, en response van support desk

Laatst bestelde order werd snel bezorgd naar het DPD punt van mijn keuze. Prijs versus kwaliteit is goed!

Super, telefonisch goed geholpen en snel geleverd

Omdat ik niet precies kon vinden wat ik zocht heb ik ze gebeld. Telefonisch goed te woord gestaan en ze denken mee aan een oplossing deze was snel gevonden. Online besteld en de volgende dag al in huis.

snel en correct

Goede en snelle leveringstijden snel gevonden, besteld en geleverd. Prima werk.

Artikel snel gevonden op site, snel besteld en snel geleverd. Prima werk.

Trommel ontstoppingsveer goed werk geleverd

Ondanks dat ik mijn bestelling na 15.00 geplaatst had, is die nog dezelfde dag verzonden. Pluim hiervoor. Helaas echter via DPD. Gezien eerdere ervaringen met DPD vreesde ik al het ergste. En jawel hoor, mailtje van DPD gekregen dat het pakket de volgende dag ( zaterdag) bezorgd zou worden. Tijdstip niet bekend maar goed. Hele dag gewacht, geen DPD gezien. Ontstoppingsveer werd dus maandag afgeleverd. ( Ik was al blij dat ze het pakket niet kwijt waren want dat is ook al eerder voorgekomen) Dankzij de trommel Ontstoppingsveer is de verstopping in de keuken gelukkig wel goed verholpen. Dus zeer tevreden over de Staalkabelstunter, maar de DPD stelt weer flink teleur.

Snelle levering, je word goed op de hoogte gehouden van de status. Groot assortiment. Aanrader!

Goede en snelle levering.

Mooie site, mooi verpakt.

Keurige webwinkel

Vriendelijk personeel en nette levering.

Goed en snel

Goed artikel, goedkope prijs en snelle levering. Fijn dat meteen gekozen kan worden voor een ophaal punt.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV