Goed en snel

Goed artikel, goedkope prijs en snelle levering. Fijn dat meteen gekozen kan worden voor een ophaal punt.

Goed spul, waardeloze vervoerder...

Ik heb een veer besteld om mijn riool te reinigen. Doe je klanten een plezier en zoek een andere vervoerder van DPD. Een waardeloze informatievoorziening en het duurt werkelijk 4 werkdagen voordat ze iets leveren dat 1 of 2 werkdagen zou moeten duren. Wat heb ik eraan dat ze schrijven dat iets er na dinsdag 18:00 is en dat ik daar geen rechten aan kan ontlenen, en dat het dan tot donderdag duurt dat het is afgeleverd bij het afhaalpunt en ik daar geen bevestiging van krijg. Dumpen die vervoerder, kies er 1 die zich wel aan de afspraken houdt. Het klopt gewoon niet wat ze schrijven. Groeten, Bas

breed assortiment, correcte levering maar wat meer info op de site zou handig zijn

Staalkabel, krimphulzen, stops en krimpstang besteld correct geleverd maar lukt niet altijd om correct lussen en stops te krimpen. ligt wellicht aan mij maar een duidelijke handleiding ipv filmpjes op de site zou welkom zijn

De verkeerde diameter, besteld 5mm, ontvangen 6mm dus een hoop extra werk om het passend te krijgen

Ik zat niet om extra werk verlegen

snelle levering alles 100%

Prima in orde, snel geleverd

Zeer uitgebreid aanbod, snelle levering

Altijd rete snel en voor een goede prijs

Het staat mij nog steeds bij dat ik ergens op een dinsdag avond naar het nummer belde met een vraag over een tang en binnen een minuut werd mij vriendelijk uitgelegd dat ik het verkeerd gebruikte haha. Super service.

goedkoop en snel

super snelle levering en heel goedkoop

Handig en snel

Slot besteld, snel vindbaar op de site en andere dag in huis. Zo is onlinebestellen leuk.

Goed en volledig naar verwachting

Volledig pakket, info op de site en nog snelle levering.

Gewoon goed

Goed en snel geleverd, menige webshops kunnen hiervan leren.

Staalkabel netjes

Staalkabel communiceerd netjes alleen dpd is dramatisch slecht bedrijf . Bestel je donderdag avond laat iets krijg je het maandag pas geleverd. Half negen een mailtje van de bezorg tijd. 9.17 bezorgd of je dan nog kunt reageren. Lekker vlot dus.😩. Zaterdag is ook een werkdag hoor

Goede prijs en snelle levering voor een mooi producht

Komplete set om staaldraadkontruktie te maken. Prima.

Ik had alleen ook puntkousen (gegalvaniseerd) nodig. Die heb ik elders kunnen krijgen, maar hoort toch ook een beetje bij jullie arsenaal?

Niets te klagen over het bedrijf, maar deze veer heeft niet het werk in mijn verstopte afvoer gedaan helaas. De veer is klemvast komen te zitten in de afvoer en ik moet er nu een loodgieter bijhalen. Nogmaals, over het bedrijf zelf geen klachten, maar voor mij was deze veer niet geschikt. Jammer !

Super goed bedrijf, die afspraken nakomt.

Bestelling gedaan, direct reactie over ontvangst daarvan en verdere afhandeling van de bestelling. Vervolgens correcte en goed verpakte levering binnen de afgesproken tijd. Kortweg Super.

ik had nog niets binnen...dus kon eerder niet beoordelen

netjes gebeld door Staalkabelstunter, item bleek niet op voorraad.. helaas levertijd te lang voor ons....volgende keer beter dus.

Alles keurig voor elkaar, snelle levering

Snelle en correcte levering, goed gecommuniceerd en keurig verpakt

Super snel en easy

Zoals het moet dankjewel

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Vriendelijke service

Fijn mee gedacht en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Vriendelijk en snel geholpen.

Snel en goed!!

Prima bedrijf om spullen te bestellen, heldere website en vriendelijke mensen als er hulp nodig is. De bestelling wordt snel verstuurd, en als er een keer iets niet op voorraad is wordt het snel nageleverd.

Supersnel en duidelijk met eerlijke prijs 👍🏻

Zeer tevreden over kwaliteit, prijs en service

Anders dan de naam van het bedrijf misschien doet vermoeden, is Staalkabelstunter zeker geen eendagsvlieg. De prijzen zijn altijd scherp, de kwaliteit is goed en de service is prima. Ik ken de mensen niet persoonlijk, maar wat mij extra enthousiast maakt, is dat een klein bedrijf zich zo professioneel ontwikkelt. Die mensen hebben echt begrepen: sterke specialisatie, degelijke aanpak, leuke nieuwe pro ducten. Top!

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV