Snelle levering, kwaliteit voldoet aan de verwachtingen!

Snelle levering, kwaliteit voldoet aan de verwachtingen!

scherpe prijs

Alleen de pakketdienst DPD heeft zich er zeer gemakkelijk vanaf gemaakt; slechte zaak

Verkeerd advies maar goed opgelost

Ik heb mijn situatie uitvoerig beschreven in een mail. Daarop kreeg het advies om een bepaald product te bestellen (waslijn). Na ontvangst deze opgehangen. De volgende dag lag de waslijn op de grond met alles eraan omdat deze was geknapt. Het advies bleek echter op een misverstand te berusten en is na een telefoontje goed opgelost.

Snelle en correcte afhandeling !

De bestelling was correct en snel afgeleverd. Als ik terug iets nodig zou hebben bestel ik zeker hier opnieuw !

prima!

Levering duurde één dagje langer dan verwacht, echter prima product volgens verwachting.

De bediening is zeer goed.

Ik had tamelijk laat mijn bestelling door gegeven (enkele minuten voor 15:00 uur) en ik dacht dat het te laat was voor de volgende dag. Maar op de volgende dag rond 10:00 uur was de bestelling hier aangekomen. Een goede service!

Slecht bestelde materialen werden niet geleverd. Ben wel gebeld dat ze niet geleverd werden.

Had ze dringend nodig en nu geen tijd om andere te bestellen. Jammer.

Mooie productlijn, goede prijs en snel geleverd

Op zoek naar een bepaald product, hier snel gevonden, concurrerende prijs, besteld en betaald. Grappig filmpje, vervolgens snel geleverd. Helemaal top.

Tevreden met de goede communicatie

De bestelde onderdelen waren niet voorradig, maar zijn snel geleverd en de communicatie hierover is goed verlopen!

Gewoon heel goed.

Een beetje overenthousiast team, maar op een schattige wijze. In ieder geval klantgericht en dat biedt dan toch net dat tikkeltje persoonlijkheid dat zo vaak afwezig is bij online verkoop.

Kwaliteit en snelheid is prima. Doen wat ze schrijven.

top

geen bijzonderheden

Correcte levering

Snelle correcte levering

Snel en correct

Snel en goed

Product zeer snel gekeverd, prima kwaliteit

Zeer snel, prettig en goed geprijsd

Compleet assortiment en netjes geprijsd.

Het voelt alsof ik advies vraag aan een handige oom die ook nog alle materialen in huis heeft. Heb ze al meerdere keren aan de telefoon gehad over een klein vraagje en dat werd allemaal grappige gesprekken mét de oplossing van mijn probleem. Ik heb al zo'n 5 bestellingen gedaan het afgelopen jaar en ben dik en dik tevreden.

Fantastisch!

Makkelijk te bestellen, goede updates m.b.t. de bestelling, snel verstuurd. Top!

Zeer snel en goede prijs

Alles zeer overzichtelijk, scherpe prijs en snel verstuurd

werk heel goed was snel klaar , en geen lodgieter nodig. Snel gheleverd.

Snel en compleet leveren

Goed advies op website

Snel en goed

Gewoon goed

Uitstekende service

Uitstekende service en super snelle levering en uitstekende kwaliteit

Snelle levering!

Fijn geholpen, we hadden wat problemen met de bezorging maar alles super netjes afgehandeld, bedankt!

netjes en snel en goede prijs kwaliteit.

Voor herhaling vatbaar

91 Dalwagenseweg