Prima prijzen, snelle levering

Prima prijzen, snelle levering

snelle en goede service

ben een tevreden klant

Perfecte bestelling

Snelle levering. Goed verpakt en niet in absurd grote dozen vol plastic. En hoog kwaliteit product dus helemaal happy.

Snel geleverd en product is goed weer gegeven op de website

Ik ben zeer tevreden met het geleverde materiaal en de service

snel geleverd, prima kwaliteit

snel geleverd, prima kwaliteit

alles op éen site voor de leek!

Ik heb nog nooit gewerkt met staalkabels, dus zo moest ik veel uitzoeken, kwa veiligheid. Ik vond de navigatie wat verwarrende want bij sommige producten stonden wel uitleg/demonstraties videos. Ik denk dat een goede pagina met FAQ en voorbeelden op een rij ipv verspreid beter werkt. Verder mooi op tijd binnen, heel blij hiermee!

Ze doen wat ze zeggen.

Afspraak is afspraak, klinkt zo vanzelfsprekend maar lang niet iedereen doet dat, hier dus wel en zo hoort het ook.

zeer snelle levering,prima artikel

Slim gekozen assortiment met persoonlijke aanpak

Het was makkelijk om tot goede keuzes te komen door de duidelijke informatie op de website. Levering verliep prima..

Perfecte service

Goed product. Snelle levering (dpd altijd goed) en niet te groot verpakt.

Mooi product voor een zeer schappelijke prijs

goed product, snelle levering, scherpe prijs

Dit de tweede keer dat ik hier iets bestel, ook nu weer perfect spul.

Snel en helder advies op mijn vragen

Uitstekend. Aardige behulpzame vrouw aan de lijn. Stipte levering. En een jaloersmakend assortiment.

Duidelijke site waarmee precies je weet wat je wil.

De site is goed en duidelijk alles netjes op volgorde. Geen vragen meer over in mijn geval. Mocht er een vraag zijn dan zou ik bellen en heb het gevoel goed te worden geholpen. Super. Op de site staat tevens bij een vreemde bestelling (waarbij e.e.a. niet bij elkaar past) bellen we de klant. En dan de leuke filmpjes achteraf na de bestelling van de 3 medewerkers TOP!

Wat een service en meedenkend personeel dat klantgericht antwoord geeft op de vragen die er zijn. Product wat ik wilde hebben was prima van kwaliteit en prijsverhouding was erg ok. Door het snel leveren en meedenkend personeel en een goed product kan ik iedereen van harte aanbevelen producten te kopen via deze site.

Redelijke spullen

De setjes voor 1 en 2mm die ik had besteld waren snel en netjes geleverd. De eindstoppen voor de 1 en 2mm zijn gewoon niet gemaakt voor de 1 en 2 mm kabel. Hard persen met de blauw/rode tang levert bij 1 mm op dat ze eraf vallen, nog en keer knijpen, met kleinere maat, dan ben je een klodder die vast zit. Bij de 2mm moet je zo hard knijpen dat je afhaakt na een paar eindstoppen. Dus met de draadklemmen zijn top maar aan die eindstoppen heb je niets. (dus de helft van je dure tang ook niet) De service desk is netjes en geeft keurig antwoord.

Alles heel goed verlopen , en kreeg nog leuke presentjes mee geleverd. Waar voor ons geld 👍

Goede snelle service

Na bestelling duidelijk en correcte informatie betreffende de levering. Na levering kwalitatief correcte zending

snel

HEEL SNEL

Razendsnelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Blitzlieferung

Top Ware,super schnelle Lieferung

Prima materiaal

De bestelling verliep simpel, het materiaal is uitstekend. Helaas maakte de DPD er een potje van en moest ik op zoek naar het pakketje. Na een mail aan de klantenservice kreeg ik snel een mail terug met excuses en de locatie waar ik het pakketje kon ophalen.

Levertijd telaat / geen reactie

Geen levering ontvangen, gemaild geen reactie. Levering zou op vrijdag komen, niet geleverd op zaterdag zijn ze gesloten en ook niet bereikbaar. Edit; Op woensdag mijn levering alsnog ontvangen. Vrij opdringerige mevrouw aan de lijn om mijn reactie aan te passen, de prioriteit over een ''reactie'' lijkt vrij hoog bij deze firma. Spijtig.

Prima ervaring, doen wat er gezegd wordt, bestelling werd netjes geleverd zoals verwacht.

Ik heb een paar kleine dingen besteld en het werd geleverd zoals je mag verwachten. Wat op de site staat wordt gedaan, zo simpel kan het zijn he.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV