Prachtige nieuwe website

met veel plezier de nieuwe website bezocht. nóg duidelijker dan de vorige versie! klasse en ga zo door.

Super snelle levering , goed geregeld

Duidelijke site , geode producten en snelle levering

Zeer goede ervaring

Snelle en goede levering

zeer snele levering

zeer correcte levering en zeer snel goed verpakt

Betrouwbare webshop met levertijd conform afspraak

Mooie kwaliteiten staalprodukten met een gunstige prijs, inclusief gratis balpen en sleutelhanger, top!

Goede en snelle levering.

Bestelling juist en snel geleverd. Goede producten voor een goede prijs

Goede snele levering

En vakkundig advies

Goede en snelle levering van schitterende producten

Kan hier altijd een oplossing vinden voor mijn bevestigingen en heb het dan ook nog snel in huis. Goede en betrouwbare leverancier.

als zeer goed ervaren webshop

een zeer vlotte correcte afhandeling, alles zeer snel en compleet geleverd.

The place to be

Ruim assortiment, overzichtelijke website met ludieke afsluiter na bestelling. Correcte en heel snelle levering.

Snelle levering, goede prijs

👍🏻

Scherpe prijs, snelle levering!

Ik was op zoek naar een degelijke ontstoppingsveer maar vond die elders veel te duur. Op staalkabelstunter had ik de kwaliteit binnen mijn prijsmarge. Top!

Kwaliteit boven verwachting

Erg snelle levering en goede kwaliteit

Super service

Perfect geholpen en super ingepakt om schade te voorkomen

Snelle nette levering!

Snel en goed

alles eerlijk en correct verlopen

eerste maal een bestelling gedaan ,alles zonder problemen afgehandeld.

Super service,een aanrader!

Super professioneel

Snel en accuraat geholpen

Deel van de bestelling geretourneerd. Restitutie terugbetaling zeer snel geregeld. Voortreffelijke service

goed geregeld

en bedankt voor de pen ;-)

Snel en correct

Voldoende informatie bij de producten om een goede bestelling te kunnen doen. Ook de filmpjes zijn verduidelijkend. Naar België werd de volgende dag al geleverd, top! Enige dat ik mis is wat 'goedkoop gereedschap', zegge voor éénmalig gebruik. Zovaak gebruik ik geen perstang of staalkabelknipper ;D

Foute levering meteen rechtgezet.

Er werden verkeerde draadklemmen geleverd. Na even contact te hebben opgenomen werd deze fout meteen rechtgezet. Prima dienstverlening!

Mijn ervaring is goed nadat klanten service. mij heet gebeld

Donderdag 22.15 uur besteld ik wilde twee draadeinde R-L voor het weekend binnen hebben. Verwacht zaterdag maar helaas niet gekomen. Maandag reparatie al uitgevoerd . Draadeinde wordt op dinsdag 12.00 geleverd. Ben door klanten service gebeld. dat het geld wat ik betaald heb wordt terug gestort .levering te laat, maar dat lag aan de vervoerder. Goed bedrijf. .

Heel goed.

Ringmoer Staal M10

Goede kwaliteit en zeer snelle levering . Website is overzichtelijk.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV