Snel en goed

Goede kwaliteit en snelle levering. Duidelijke webshop

Keuze maken, bestellen, ophalen, gebruiken.

Ik kan er verder wel een ingewikkeld verhaal bij verzinnen, maar gewoon goed is prima toch?

Snel en correct!

Vlugge en correcte service !

Doen wat ze beloven

Snelle levering en goede kwaliteit.

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles Bestens

Ich habe das erste mal Ware bei, Staalkabelstunter.com bestellt. Bestellung, Lieferung, Verpackung, Artikel. Alles verlief wie angekündigt, unkompliziert, pünktlich, Top Ware. Gerne wieder!

Kabel met plastieken kern

Ik heb iets te snel gekocht. Ik ging ervan uit dat als ik bij een handelaar in staalkabels een kabel zoek en filter op 5mm en gegalvaniseerd, ik een stalen kabel krijg en niet een staalkabel van 3mm met een kern van 2mm plastiek...

Niks op aan te merken

TOP

Snelle levering,en leuke attentie,een voorbeeld voor velen! PS en als het niet goed is ,schrijf ik het ook..

keurig op tijd geleverd

gord product voor prima prijs

Duidelijke website

Snel besteld en nog sneller geleverd!

Helemaal top

Levering super snel en goed op orde. Heel handige instructievideo op de pagina van het product, dan weet je precies wat je krijgt.

Schnelle Lieferung, fairer Preis, Top-Ware

Schnelle Lieferung, fairer Preis, Top-Ware

Rvs Klimhulp pakket

Goed omschreven op de website en precies dat gekregen wat er staat. Snelle levering en keurig verpakt. Erg mooie draadgeleiders van mooi geschuurd rvs en degelijke constructie. Mooi draaiwerk! Er zat voor mijn gebruik voldoende mooi rvs draad bij. Ik vond de rvs schroeven met de bijgeleverde pluggen een waardeloze combinatie. Ik kreeg het systeem niet vast in de volle baksteen. De pluggen heb ik vervangen voor een betere kwaliteit daarna zat alles goed vast. Maar dat zou eigenlijk niet nodig hoeven te zijn.

uitstekend

al eerder bestelling gedaan

snel verstuurd en goed ontvangen

Items volgens opgave, prettig geprijsd.

Bestellen vlot verlopen. De bezorging met DPD echter vér beneden peil! Er zijn hier in de buurt erg veel klachten over DPD......om 09:38 bericht dat er tussen 08:00 en 18:00 uur geleverd wordt. Om 09:39 bericht dat aflevering mislukt was. Ik was thuis vanaf 09:30. Vermoeden, evenals vorige ervaringen met DPD, dat de bezorger rechtstreeks op afhaalpunt heeft bezorgd. autorit van 20 min. Maar wel héél tevreden over de inhoud van mijn pakket!! Suggestie: andere bezorgdienst!

perfekter Service und schnelle Lieferung

Aufgrund der tollen Web-Seite und des sehr guten Preises habe ich bei Staalkabelstunder bestellt. Die Bestellung wurde sofort bearbeitet und versendet. Über jeden Schritt erhielt ich eine Mailbenachrichtigung. Das Paket kam am übernächsten Tag bei mir an und die Kabel entsprachen voll meinen Erwartungen. Staalkabelstunter kann ich nur empfehlen

Goed product goede kwaliteit, niks op aan te merken!

Ik ben heel erg tevreden

Allesbnetjes aan gekomen en van goed materiaal

Snel.geleverd en met een.kleine attentie(pen) Wordt zeer gewaardeerd

Alles is perfect verlopen .,, van bestelling t.e.m. de levering

Goede website , gevonden waar ik naar zocht, en goederen zijn perfect wat ik had verwacht Ik raad dit bedrijf aan om mee te handelen

heel snel en efficient

heel vlotte bestelling en levering

Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Goed advies gekregen, snel gereageerd. Bestelling is snel en goed verzonden. Hebben prima assortiment, in alle maten en soorten.

Geweldige snelle service en hele vriendelijke mensen

Na een belletje was alles zo geregeld, bij ophalen zelfs nog een bakkie koffie aangeboden gekregen. Heel vriendelijke mensen werkzaam! En uiteraard een kwalitatief goed product!

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV