Goede sevice

Bestelling was niet kompleet ontvangen, zonder probleem restand de andere dag in huis.

De enige die het kleine onderdeel heeft wat voor ons van groot belang is.

Wij maken Armbanden die een klein onderdeel heeft wat wij zelf nog kleiner maken om een super mooie armband te maken. En staalkabelstunter heeft het. Studio Ubbels (DIEVORM ) WWW.dievorm.nl Groeten Martijn.

Alles naar wens toppers

Super goede service

Ik heb jaren geleden al eens hier besteld. De artikelnummers waren in de loop van de tijd veranderd dus moest ik even bellen voor de nieuwe nummers. Supersnel geholpen en snel ontvangen.

Snelle levering en doordachte ophangconstructie

Slim bedacht draadsysteem dat snel en makkelijk is op te hangen

Duidelijk en snel

Duidelijke site en snel geleverd.

snelle levering aan sterke prijs

De titel zegt het... *snel geleverd *uitstekende prijs

Ruim assortiment

Ruim assortiment, goede prijzen en snelle service

Product zoals omschreven

Goed product, en snelle levering

Perfect materiaal zoals besteld

Heb Inox kabel besteld met een laagje kunststof eroverheen. Voldoet 100% aan de verwachtingen. Topkwaliteit en super sterk en roestvrij, wat kan je meer wensen. Ook de kabelspanners (Draadspanner handmatig op spanning te brengen - Handspanner Artikelnummer: CB01 Barcode: 7423637514598) zijn echt prachtig. Nergens elders dit soort spanners gevonden. Ik moet ze elk jaar losmaken om te snoeien. Meestal is opspannen eenvoudig, ontspannen daarentegen is meestal een drama. Met dit soort ontspanners wordt dit een jaarlijks plezier. En wat een keuze aan onderdelen en gereedschap om met kabels om te gaan om nog maar van de kabels zelf te zwijgen.

Slecht

Ik had mijn bestelling retour gezonden maar nooit meer iets van gehoord, heb een tijd later contact met hun gehad en zouden het na kijken maar ook nooit meer iets van gehoord.

Mooi product.

Ziet er kwalitatief goed uit, materialen zijn zeer stevig.

Super Lieferung

Es hat alles gepasst. Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Klantgericht

Zeer tevreden ;Heb probleempje gehad met verkeerde levering. doch zeer vlug opgelost ; Missen is menselijk .

Een bedrijf die zich wel aan de afspraak houdt.vandaag besteld morgen in huis.(Moet DPD ook meewerken) Uitstekende service en zeer tevreden met gekozen product.

Correcte afhandeling en optijd bezorgd, prijs kwaliteit uitstekend.

Aantal malen een bestelling geplaatst en tevreden over de kwaliteit en tijdige bezorging. Aanrader!

Snel geleverd en netjes verpakt.

zeer goed

als is goed en snel geleverd

prima geholpen

website goed onderverdeeld waardoor snel gevonden wat ik zocht. daarna prima en snel verzonden en ontvangen

Prima service en snelle levering.

Goede communicatie en nette en snelle levering. Top!

Es wäre schön, wenn es für die Schrauklemme Muti Inox in mehr verschiedenen Größen erhältlich wäre.l

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk op de website uitzoeken van de artikelen die benodigd zijn.

Alles prima maar verbetering mogelijk in retour

Ik maakte een fout bij de bestelling waardoor ik retour moest sturen. Niet alleen was dit niet gratis maar bovendien was de goedkoopste methode bijna 40% van de kost van het product en VEEL duurder dan wat ik betaald had om het product naar mij te laten sturen. Dat gezegd zijnde werd er wel snel en duidelijk op mijn berichten geantwoord.

Goede webshop en makkelijk te bestellen

Duidelijk en makkelijke webshop ook het bestellen ging makkelijk en keurig bezorgt op het goede adres

Helemaal top en snel geregeld

Op zoek naar dit item een terraskoord snel gevonden en nu reeds functioneel ingezet.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV