Sehr übersichtliche Webseite, gute Qualität zu gutem Preis!

Sehr bemüht und kompetent, wir würden uns mit Erlagschein und Rechnung leichter tun, als mit Vorauskassa, ansonsten mit der Abwicklung und Zuverlässigkeit sehr zufrieden.

Super, snelle levering en alles volgens afspraak

Fijne en overzichtelijke website. Top geregeld.

Wat ik nodig heb voor een goede prijs

Precies wat ik nodig had voor een goede prijs. Nog dezelfde dag verzonden. Helaas dat de pakket leverancier (DPD) een leugenaar is. Gewoon keihard beweren dat er niemand thuis terwijl wij als school tussen 7:30 en 19:00 uur gewoon geopend zijn. Vanwege Pasen kon ik mijn beschadigde pakket pas na 5 dagen bij een ophaal punt ophalen. Spullen en service is prima, verzender kan een heel stuk beter.

Goed aanbod en vlotte service

Groot aanbod aan materialen, schappelijke prijzen en snelle verzending. Geslaagd op alle vlakken dus.

Stipte levering volgens afspraak

Het bedrijf komt de afspraken prima na, materiaal besteld en de volgende dag geleverd. Ben over de bezorgdienst van DPD minder te spreken, melden zich niet en zetten het pakketje, zonder toestemming, in de openstaande garage neer.

Klasse

Alles verliep uitstekend

Duidelijke website. Snelle levering. Goed product.

Goede producten.

Draadspanner voldoet uitstekend.

Snel en goed

Goed matriaal

Een goed product voor een billijke prijs

Mooi product en snel geleverd

Oké

Mooi op tijd en compleet geleverd

echte communicatie over toepassing geleverde product

Geen antwoord verkregen op mijn vraag hoe kan ik rafelen van de staalkabel bij het inkorten voorkomen

Alles top!

Goede site, goede omschrijving producten en levering zonder problemen....

Erg goed en snel!

Snel geleverd en precies als verwacht en beloofd.

Snel, goed, alles naar verwachting.

Niet verder zoeken !! Dit is 'm.

Goede levering

Goede levering. Iets minder tevreden ook eer de staalkabel zelf. Zette de 3mm kabel voor de waslijn strak en en 3 plekken scheurde de huls.

Goed product, goede afhandeling, bezorging matig

Het bedrijf werkt vlot, netjes en doortastend; geen probleem! Na een aankondiging van DPD de hele middag thuisgebleven; meer bezorgingen ontvangen. Maar de bezorger van DPD vond het nodig de pakketjes naar een verzamelpunt te brengen……. Erg vreemd en jammer!

Goed materiaal en netjes en snel geleverd.

Mijn bestelling is snel geleverd en van goede kwaliteit.

Prima levering

Prima, nog niet gebruikt.

Fast delivery and accurate

Fast delivery and time was accurate Thank you

Snelle levering, goed verpakt.

Professioneel.

Er was een klein item te kort in mijn bestelling maar dat werd onmiddellijk en supersnel rechtgezet. Topservice!

Vlotte levering

De bestelde artikelen waren goed verpakt en zijn snel geleverd. De kwaliteit van de geleverde producten is prima.

goed geregeld

prima product andere draad brak telkens

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV