Snelle levering voor een goede prijs voor (in dit geval) een apparaat wat doet wat het moet doen.

Lekker snel en alles klopt

Prima voorbeeld voor een website

prima service

Volgens afspraak en bestelling de producten ontvangen

goede service

Snel met reageren en leveren

Snel ontvangen en product is na verwachting

Product was er snel Werd netjes op de hoogte gehouden van de status order En product voldoet aan de verwachting

Top Firma! Top Service!

Schnelle Lieferung, super Kommunikation.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig,heel goed,en snel

Geweldig,heel goed,en snel

uitstekende service!

Bij de eerste levering zat de haspel gebroken in de doos waardoor de kabel helemaal in de knoop zat. Hierdoor onbruikbaar. Na contact hebben ze dit perfect opgelost en een nieuwe verzonden. (Dit hebben we niet eens hoeven vragen). TOP!

zeer goed

snelle verzending , degelijk verpakt voor verzending en kwalitatieve goederen

Topservice

Ik had een onderdelen onder een artikelnummer besteld, waarvan tussentijds de specificaties waren gewijzigd. Daardoor was het voor mij niet meer bruikbaar. De onderdelen teruggestuurd en nieuwe passende besteld. De eerste zending is direct verrekend de tweede was binnen 2 dagen in huis. Topservice.

Uitstekend verzorgd!

Niets op aan te merken; doe zo voort!

Uitstekend en snel

Ontstopper Cabere gekocht voor 40 mm buis met haakse bochten. Het ding werkt!

Snelle levering, goede producten!

Snelle levering, goede producten!

Snel en goed.

Eenvoudig bestellen, snelle levering en goed bevestigingsmateriaal.

Uitstekende en vlotte service!

Na een voorafgaande vraag waarop ik snel een duidelijk antwoord kreeg, werd de bestelling geplaatst. De volledige bestelling werd correct geleverd op de eerstvolgende werkdag. Tevreden klant!

goeie service

goeie service

Snelle en correcte samenstelling van het pakket

Ondanks de kleine bestelling niet gemerkt dat er minder aandacht aan besteed werd, prima. Wel wat commentaar op de pakketbezorging. Kreeg bericht dat het vóór 13.15 bezorgt wordt, na een uur toch maar eens in de brievenbus wezen kijken (wonen 9 hoog) en jawel, daar lag het. Vervolgens duurde het nog ruim twee uur voor ik een berichtje kreeg dat het bezorgd was. Als ik dus niet was wezen kijken had ik een middag voor Jan met de korte achternaam binnen gezeten.

Vlotte levering.

Goed product. Werkt uitsteken

Zeer goede afhandeling/levering van het bestelde materiaal!

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Duidelijke site, goede prijs, snel verzonden

Super, De site werkt gemakkelijk en je vind snel wat je nodig hebt voor een scherpe prijs. Bestelling was snel bezorgd. Top

goede kwalitijd

we hebben tiptopwaslijn gekocht snelle servis we hebben een was lijn van gemaakt dat gaat prima

Product besteld was snel geleverd

Prima winkel

Snelle levering Goed product

Op tijd geleverd prima product

Verstopping in een paar minuten opgelost, had het ding veel eerder moeten bestellen

Was geheel volgens afspaak.

Wat ik had besteld klopte exact en ook mooi op tijd.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV